viikon suoritukset ja fiilikset

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Hui kun on hyvä olo, kun on pitänyt kiinni siitä kunnon treenailurutiinista! Meillä on viime viikkoina käynyt paljon vieraita, joten vähän jännitin, että miten kerkiän jumpalla käymään, mutta ihan kiitettävästi olen saanut jumpissa käytyä. Olen supertyytyväinen!


Kilot ei oo karissu vielä, mutta vika on mun ruokavaliossa ja siihen on jo tullutkin pieniä muutoksia. Aion syödä useammin ja vähemmän ja lopettaa sen ainaisen herkuttelun. Millekkään dieetille en ala, eli en kieltäydy mistään ruoka-aineista, mutta syön ja elän terveellisesti ja maltillisesti. 


Aloin viime sunnuntaina ottamaan ylös senttejä eri paikoista ja innolla nyt odottelen, että ne ensimmäiset sentit karisis ensimmäiseksi vaikkei ne kilot niin nopeasti tippuiskaan.
Mun huippufiilis johtuu myös tästä: Tuomaksen suusta kuultua: "onks sun reidet jotenki kiinteytyny ihan sikana, mitä sä oot oikein tehny?" Meinasin alkaa itkemään :D haha, tuntu aikas hyvälle tollaset kommentit! Mutta vielä on piiitkä matka, josta oon kuitenkin todella innoissani. Ilmottelen täällä kyllä, että miten edistyy. Sunnuntaisin mittailen ja punnitsen, jännitän ja tietty kertoilen tällä mun saavutuksista ja intoiluista :) 
Tsemppiä mulle ja kaikille, jotka yrittää saada elämäntapojaan kuntoon perinteisesti tälläin keväällä! 

I have spent a lot of time this week at the gym and I feel great!!! Next week I want to do even better and I have made some small adjustments to my diet and I'm excited about that too. I hope to see little changes sooner or later, but this time I want to do it the right way. 

- Aija 

4 kommenttia:

  1. NOJOOO tulispa mullekki joku sanoon että mun reidet on kiinteytyny, haha epistä =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti ne on kuiteski!!! Mää sanon ens kerralla kun nähdään <3 :D

      Poista