HOOKed

torstai 1. maaliskuuta 2012

Kotona taas ja nyt on miekkonenkin jo viekussa!
Tampereella oli tosi kivaa ja oli makeeta nähdä kaikkia pitkästä aikaa. Hengailtiin, äidin ja Ailan kanssa Tuulian ja lasten luona. Sen lisäks, että näin mun ihania serkkuvauvoja näin myös Lauraa ja Sofiaa ja kävin tietenkin Anopilla kahvittelemassa. Kiirusta siis, niinkun Tamperereissuilla aina :)
Käytiin eilen kälysten kanssa Hookissa syömässä ja aijettä, on kyllä all time favourite ruokaa ikinä! Eikä niitä kunnon siipiä todellakaan saa mun mielestä muuta kun Hookista!! Jutskailtiin niitä näitä ja mentiin sitten Lauran luokse mustikkapiirakka -Aino jädepaketti kainalossa vähän herkuttelemaan ja jutskailemaan lisää!Käsi ylös kellä rupes tekemään mieli siipiä, ristikkoperunoita ja jätskiä??!

I spent a couple of days in Tampere at my uncle's wife's place and saw my cute cousins. Yesterday I went to Hook with Laura and Sofia for some DELICIOUS chicken wings - the best ever! After dinner we went to Laura's for some ice cream - yummy! 
Now I'm happily home with my husband. Lucky me!

-Aija

6 kommenttia:

 1. haha hyvä mää tossa kuvassa tolleen hohhhhoijaa =D oli mulla oikeesti hauskempaa kun miltä näyttää!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, joo meiän kuvat ei ollu kyllä mitään voittajia! Toi oli paras :D -sad. <3 mut kivaa oli!

   Poista
 2. heeei vähä kiva! :) joo laura on tossa kyllä niin tollai hohhoijaaa boooriiiing :D

  VastaaPoista
 3. No niin, niin sitä vaan herkutellaan siellä "läskimailla", täällä sitä vaan syödään lampaan aivoja ja pässinkiveksiä palleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo me pidättäydyttään ihan mielellämme näihin rasvasiin siipiin ja perunoihin! ;)

   Poista