baby GAP

perjantai 21. helmikuuta 2014

Niinkuin ootte varmaan huomanneetkin, niin Italian matkan jälkeen mä rakastuin palavasti Baby Gapin vaatteisiin! Italiasta rahtasin Olivialle ainakin vuodeksi eteenpäin vaatteita juurikin Gapilta! Mä olen niiiin onnellinen, että sieltä saa tilattua Suomeen kohtuullisilla postareilla. Keräsinkin teille tämänhetkiset suosikkini tyttöjen puolelta. Poikien puolella oli myös ihan hulluna ihania vaatteita!


Täällä Suomessa tarvii keväällä ja kesällä aikalailla kaiken sään vaatteita - niitä lämpösiä ja (TOIVOTTAVASTI) niitä hellevaatteita. Meillä keväälle varataan ihania neuleita ja kollareita ja peruspaitoja sekä -housuja. Kesälle sitten shortseja ja teeppaareita sekä ihania jumpsuitteja, niin ja mekkoja (niitä meillä vaan on jo niin paljon, niin en lyönyt tähän kollaasiin)!!

Meidän kaapista löytyy muutamia näistä kuten toi ihana raidallinen jumpsuit, keltanen paita ja musta paita valkosilla ruseteilla. Mä haluisin nämä kaikki näistäkin kollaaseista! Olivia käyttää noiden koosta nyt 12-18 kk kokoa ja sekin on vielä vähän reilu - niitä 2 v vaatteita en oo vielä edes kokeillut!

Mutta sitten ois hakusessa se kesän must josta mä olen kehitellyt itselleni dilemmankin:
Mä etsin Olivialle keltasia uikkareita, mutta sitten näin nämä ja apua miten ihanat! Kummat mä nyt päätän tilata - vai tarviiks 1,5 -vuotias kahdet :D?

Uikkareiden lisäksi ainakin toi pakahduttavan ihana tikattu tummansinen kevyttoppis lähtee tilaukseen mahd pian! Mitä te tykkäätte - onko yhtään teidän juttu? Kannattaa tsekata ne naistenkin vaatteet siellä - tykkään niistäkin ihan tosi kovaa!

//Love these Baby Gap clothes and I am so relieved they deliver to Finland. I am most definitely going to order the swimsuits and the gorgeous quilted navy jacket! Do you love baby gap clothes as much as I do?//

7 kommenttia:

 1. Ootko nähnyt Pomp De Luxin keltaisen uikkarin? Se on TÄYDELLINEN <3 jos et oo, niin käy ihmeessä kurkkimassa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on ihana! Mut ku mä oon vähän "en haluu samaa ku muilla" - tyyppi :D

   Poista
  2. Joo se kyllä noissa Pompeissa on, niitä on sitten kaikilla :D

   Poista
  3. Niinpä! Mutta on se niinkin, kun nykyään postimies tuo mitä vaan mistä vaan ni kaikilla on vähän kaikkea :D

   Poista
 2. Voi hitsi, mun piti kans tehdä juuri tällainen kollaasi noista gapin ihanuuksista!:) Sieltä löytyi vaikka ja mitä, en oo kyllä vielä uskaltanut tehdä tilausta. :) Noi pallouikkarit ehdottomasti, ja yhdet riittää!:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tehdäänkö Satu yhdessä tilaus ni saadaan postarit puokkiin - ihan loistoidea mun mielestä! :D Ai ei tarvii kahtia - no höööööh!

   Poista