Pieni kiitos päiväkodin tädeille

tiistai 31. toukokuuta 2016

Huh haikeutta. Olivia oli tänään viimeistä päivää ikinä tähän astisessa päiväkodissaa, jossa aloitti 1,5 vuotiaana. Halusin kiittää sekä pienten että isojen puolen hoitajia pienesti mutta jollain mukavalla tavalla. Näin me siis muistimme koko henkilökuntaa; porkkanakakkua, kortti kuvalla ja runolla sekä basilikaruukku.


"Jokainen puutarhuri
jättää jälkensä
kasvattamiinsa taimiin

- samoin jokainen 
tapaamamme ihminen 
antaa palan itseään
muistoksi elämäntielle. 

Kiitos, kun autoit
minua kasvamaan."

Ihania ihmisiä piti minun maailman tärkeimmästä aarteestani huolta kaksi vuotta lähes jokainen arkipäivä. Paljosta saan olla kiitollinen ja nyt päällimäisenä olen kiitollinen ja loputtoman onnellinen, kun saan vihdoin viettää aikaa lapseni kanssa ilman arjen huolia ja murheita - ihan vaan lomaillen ja nauttien. 

//Today was Olivia's last day in daycare and we wanted to give little gifts to the teachers and care takers. We baked a carrot cake, made a card with a poem and a photo and bought a pot of basil. I am so thankful for those amazing people who day to day took care of my most precious thing. Now I am just over the moon with happiness that I get to spend every day with Olivia without worrying about everyday stuff - just holiday mood in mind.//

8 kommenttia:

 1. Ihana muistaminen! Tädit saavat kuitenkin paljon kaikkea materiaa, leipomukset uppoavat varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tavara oli ehdoton ei tällä kertaa! :) tota porkkanakakkua ei kyllä voi vastustaa!

   Poista
 2. Apua, olisinpa päikyn täti :D Ihanan näköiset lahjat ja teksti!

  VastaaPoista
 3. Ei kai päiväkoteihin saa viedä mitään itseleipomaa!? Kaikissa helsingin alueen päiväkodeissa on ainakin aina kielletty omien leipomusten tuominen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai! Kyllä täällä ovat monet tuoneet lapsen synttäreiden kunniaksi omia leipomuksia ja minäkin olen aina vienyt. Muuttuu vissiin paikkakuntien ja varmaan ihan päiväkotien mukaan tämä sääntö. Oon kyllä monen kuullu vievän tädeille leipomuksia keväällä :)

   Poista
  2. No tuo on kyllä loistavaa! Helsingissä on niin tarkat säännöt, että vain kaupasta ostettuja avaamattomia paketteja saa viedä päiväkoteihin. Siksi esim synttäreinäkään ei vaihtoehtoja ole oikein muita kuin keksi paketit tai pågenin pulla pussit. Kai siinä on jokin pöpö/bakteeri juttu taustalla :O

   Poista
 4. Ihania muistamisia. Ja näin päiväkotitätinä voin sanoa että tollaset muistamiset on niin liikuttavia aina. Meillä on linjaus että joko lapsen kanssa saa leipoa synttäreiksi itse jotakin (koska osallisuus) tai sitten pitää tuoda muumikeksejä (karkit ym. herkut on kielletty). Joku kaupungin linjaus tämä. Mutta ei meilläkään se leipomusten tuominen kiellettyä oo, harva se viikko joku työkaveri tuo kahvihuoneen pöydällekin jotain itse leivottua. Kaupunkina Kuopio.

  VastaaPoista