Aurinkoinen cheer

tiistai 21. kesäkuuta 2016

Tänään suunnattiin viimeisiin cheertreeneihin Olivian kanssa hieman mieli maassa. Fiilikset olivat treeneissä molemmilla kuitenkin huipussaan, toinen oli jälleen kerran niin onnessaan ja minä hihkuin hiljaa kentän laidalla, kun huomasin, että Olivia oli vihdoin oppinut tekemään kuperkeikat ihan itse ja veti niitä monta vielä putkeen. Toinen oli niin ylpeä ja innoissaan velmentajilta saamastaan aurinkokortista ja haleista (niin liikkis!) sekä listasta, johon oli tarroin merkitty kaikki opitut taidot aina venyttelystä muihin temppuihin ja taitoihin. Treenien jälkeen Olivia sanoi itsekin, että nämä olivat nyt viimeiset, mutta että hän haluaisi tulla syksyllä uudestaan. Ihana pieni cheerleader hänestä sitten kuitenkin kaivautui <3 Koko Turun Cheerleading seuran kevään nuorimman cheerleaderin kehitystä ja edesottamuksia sekä fiiliksiä voi lukea seuraavista postauksista: Mini Cheer, Mitä kuuluu meidän pienelle cheerille?, Terkut valmentajilta, Miten meni cheerleading kevätshow?

Treenien jälkeen lupasin viedä Oliviaa jätskille ja leikkimään Myllyyn juhlistamaan reipasta cheerleaderia. Toinen ei päästänyt aurinkokortistaan irti millään ja sen kanssa huideltiin menemään joka paikassa. Jäätelö muuttui donitsiksi, kun Olivia bongasin houkuttelevat vaaleanpunaiset herkut vitriinissä. Olen vaan niin ylpeä tuosta pienestä yhä ja edelleen. Ujo pieni kolmevee on nyt jo lähes puolen vuoden cheerkokemuksen omaava iso temppuja tekevä tyttö, joka on löytänyt oman tämän hetken lempparilajinsa ja luulen, että sen parissa jatketaan myös ensi syksynä! 


Kiitos paljon Smashille ihanasta yhteistyöstä ja kiitos etenkin ihanille valmentajille, kun sekä äiti että tytär saivat kokea miljoona ylpeyden ja onnistumisen hetkeä koko kevään ajan! 

//Olivia had her last cheerleading training today after which I took her to the shopping mall to celebrate her amazing spring learning cheerleading and for being such a champ all the way through. She loved the little sun card her coaches gave her and she would not leave it behind. She has learned so much and we've been so proud watching her learn new skills and be so happy with herself. She wants to continue her hobby in the autumun and I think that is just what we are going to do!//

*postaus tehty yhteistyössä Turun Cheerleading seura Smashin kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti