aurinkoinen Juhannus kuvina

maanantai 27. kesäkuuta 2016


Juhannus, tuo jokaisen lempparijuhla keskellä kesää. Niin myös meidän. Vietimme juhannusta mökillä kuten aina ja seura oli tietysti ihan priimaa, kuten ruoka ja juoma ja kelitkin! Valvottuja öitä, uimista, aurinkoa, veneilyä, muurinpohjalettuja iltapalaksi, luonnonkukkia maljakoissa, ihania auringonlaskuja, mansikoita, rantasaunaa, herkuinta kesäruokaa, pihakeinupäikkäreitä ja kukkaseppeleitä. Kamerasta loppui akku jo ensimmäisenä päivänä, mutta puhelin pelasti ja saatiin vangittua meidän juhannuksen lempparihetket kuviin. Nyt kun katselee tuota harmaata maisemaa oman kodin sohvalta, niin tulee kyllä heti vähän ikävä sitä juhannusfiilistä ja niitä ihmisiä ympärillä. 

Olihan teilläkin ihana juhannus? :) 

//We spent the misdummer celebrations at our summer cottage. It was just like it is supposed to be, long lit nights, delicious summer food, strawberries, swimming in the sea, pancakes, sauna, naps outside in the swing, flowers, sun shine and motor boat trips. I miss all that already!//

6 kommenttia:

 1. Siule sopii tuo raskaus, näytät tosi kauniilta näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! :) Tätä on ihana kuulla, koska itse sitä ei todellakaan huomaa!

   Poista
 2. Komppaan edellistä, hurjan kaunis olet. Ja toi sun ja Tuomaksen kuva, vau!

  Kova mökki kaipuu iskee. Me vietettiin juhannusta ihan kotosalla, ei juuri eronnot normaalista viikonlopusta. Voi kun pääsiskin oikein kunnolla mökkeileen vielä kesällä, ihan parasta.
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos sinullekin!

   Mökillä on kyllä ihanaa, jos seura ja ilmat osuvat kohdilleen! Toivottavasti sinäkin vielä pääset siitä nauttimaan!

   Poista
 3. Mitkä maisemat! Ihania kuvia jälleen kerran :)

  VastaaPoista