Keskiaikaisten markkinoiden taikaa!

torstai 30. kesäkuuta 2016


Voi elämä meillä oli tänään siisti päivä! On se vaan niin siistiä miten kaikki tapahtumat ja erikoiset jutut paranevat sitä mukaa kun lapsi kasvaa ja alkaa ymmärtää ja nauttia siitä mitä vanhemmat yrittävät heille tarjota. Tänä vuonna odotin keskiaikamarkkinoita jotenkin tosi paljon - aina olen niistä pitänyt, mutta nyt jotenkin oikein odotin. Suunnattiin tänään, avajaispäivänä, heti yhden jälkeen markkinoille ja viihdyttiin mestoilla viiteen asti! Seurahan oli toki mitä mainiointa eikä ilmassakaan ollut todellakaan mitään vikaa. Kiertelyn jälkeen suuntasimme ensimmäiseksi poskimaalaukseen, jonka jälkeen maha kurni sen verran, että suuntasimme kreikkalaiselle kioskille syömään gyrokset ja jälkkäriksi ei tietenkään enempää eikä vähempää kuin vohvelit. Olivia tosin valitsi tuon ihanan lisäainepommin jälkkärikseen, mutta kerrankos sitä! Ruokailun aikana Olivia oli selvästi kerännyt rohkeutta ja uskaltautui useaan otteeseen korikaruselliin pyörimään, kuinka iloiselta toinen voi oikeasti näyttää? Siinä sitten pyörittiin useampi hetki lasten alueella touhuten kaikenlaista ja pieni (hieman minun ja Viivin likaisia mieliä kutkuttava) temppuiluesityskin katseltiin. Ostettiin tottakai muistoksi myös laulava lintupilli - ihan huikea kapistust - viheltelin itsekin sillä kunnes Olivia päätti laittaa silmät kiinni, haha! 

Markkinakiertelyn jälkeen Olivia päätti, että nyt on aika vierailla kirkossa ja eipä siinä minä ja Viivi oikein voitu estellä kun toinen veti meidät kädestä pitäen portaat ylös ja suuresta ovesta sisään. Siellä hetki istuttiin hiljaa ja Olivia ei olisi halunnut poistua ennen kuin suvivirsi olisi kuultu. Minä ja Viivi emme kumpikaan varsinaisesti ole kirkonkävijöitä, niin tilanne ja Olivian vakavuus asiaa kohtaan hieman huvitti. 

Illalla suuntasimme vielä maalle ystävien luokse iltapalalle ja leikkimään. Ihan mieletön päivä ja tämmösiä tarvittaisiin lähes jokaiselle kesälomapäivälle vaikkakin minun silmäluomeni sulkeutuvat heti, kun olen painanut julkaise -napin alas! 

Muistakaahan siis käydä sunnuntaihin mennessä keskiaikasilla markkinoilla - ihan huippu tapahtuma ja jokaiselle löytyy jotakin! Huomenna on kuulemma pakko viedä isi sinne syömään nekkuja.. 

//Today we went to the medieval fair with Viivi and had so much fun - look at Olivia's face, she is the happiest little girl ever! We had gyros and waffles (yummyy!!) and Olivia rode the swing like three times. It is so much fun to go to these sort of events with Olivia now that she is older and enjoys everything we show and get her. The painting on her face and the little trick show were her favourites. Oh, I just loved every second of today!//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti