Keveä kesätukka + lukijatarjous!

maanantai 6. kesäkuuta 2016


Joka kerta, kun istun Lyyran käsittelyyn, lupaan, että seuraavaan kertaan ei kulu se plus miinus kuus kuukautta. Häpeäkseni myönnän joka kerta, että niinhän siinä taas pääsi käymään. Mun hiukset vaan ovat sellaiset, että yhtäkkiä huomaan, että apua nyt näille täytyy tehdä jotain (n. 5 kk edellisen kampaaja käynnin jälkeen) ja sitten mulla menee se kuukausi saada aikaiseksi varata aikaa. Joka ikinen kerta Lyyran käsittelyn jälkeen huomaan, että ne hiukset ovat kyllä olleet jo vähän pidemmänkin aikaa suhteellisen kamalassa kunnossa. 

Mitään radikaalia en nyt yleensäkään halua ja mun lemppariksi on muodostunut tämä keskipitkä mitta. Haluan kevennystä - paljon ja eloa väriin, niin sitä mä tällä kertaa myös sain. Raitoja lisättiin ulottumaan myös ylemmäksi, kellastuneet latvat sävytettiin kuparilla ja latvoista otettiin se päälle viisi senttiä pois. Edestä leikattiin vähän lyhyemmäksi ja kevennyksessä latvoista lähti noin puolet - ha! Tämä nykyinen on niin mun tukka ja kehuja on sadellut nyt enemmän kuin koskaan, vaikka ajattelin ettei muutos ollut niin radikaali. 

Nyt kun olen jo pidemmän aikaa käynyt Yazz Hairissa Lyyralla, niin voin jo kokemuksesta puhua kuinka ihanaa ja taitavaa palvelua olen joka kerta saanut. Nyt viimeksi olin ainakin omasta mielestäni yksi kauhuasiakas. En tiennyt lainkaan mitä haluan tukalle tehdä, olin semisti tuplabuukannut lääkäriajan osaksi kampaamoajan päälle ja jouduin lähtemään kesken pois, mutta uusi aika hoitui parin päivän päähän ja Lyyralla oli heti ehdottaa mitä tukalle tehtäisiin sillä kertaa... Herkut ja erikoiskahvit sain eteeni väriä odotellessa ja muutenkin Yazz Hair on niin viihtyisä ja ihana paikka. Tämä mainospuhe ei sitten todellakaan ollut maksettu, joten jokainen sana tulee ihan sydämestä! Tämän lisäksi mulla olisi teille lukijoille vielä ihana pieni ylläri kesäkuun juhlia ajatellen:


Jos sinulla siis on jotkin kesäiset juhlat, illanistujaiset tai muuten tärkeä tapahtuma tulossa, niin äkkiä varaamaan Lyyralle aikaa pikakampaukseen 25 euron hintaan. Lettikampauksia tai muuten hieman simppelimpiä kampauksia ehtii hyvin tekemään tuossa n. 30 min ajassa. Ajanvaraustiedot löytyvät helposti tämän linkin takaa. 

Mihin tilaisuuteen sinä käivisit hakemassa pikakampauksen tänä kesänä? 

*Postaus toteutettu yhteistyönä Yazz Hairin ja Lyyran kanssa.

6 kommenttia:

 1. Oot aika söppänä uuden tukkas kanssa :*

  VastaaPoista
 2. Niin kivat hiukset, ihastelin jo instagramissa :) Mä olisin halunnut just jotkut tuollaiset hiukset, mutta meni vähän penkin alle viimeinen kampaamokäynti, kirjoitin siitä jokin aika sitten blogissakin.. Ehkä testaan seuraavaksi Yazz Hairia, sitä on kehuttu kuitenkin tosi paljon joka paikassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, mutta apua! Mikään ei ole kamalampaa kuin pieleen mennyt kampaamokäynti! Suosittelen Yazz Hairia koko sydämestäni!

   Poista
 3. En vaan voi olla ihailematta sun hiuksia! :) Ihanan luonnolliset ja paksut. Minkä verran yleensä laitat hiuksia, vai onko sun hiukset luonnostaan upeat? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Mulla on todella paksut hiukset ja värikin on tummilta osin ihan oma. Laitan hiuksia todella vähän, mutta harvemmin lähden kotoa niin, ettei niitä olisi suoristusraudan läpi vedetty :D

   Poista