Meidän Lauantai

lauantai 18. kesäkuuta 2016


Meidän lauantai oli täynnä kivaa tekemistä. Herättiin vaikka kuinka hitaasti, saatiin isin tekemiä vohveleita aamupalaksi, suunnattiin Olivian kaverin synttäreille ja kuinka suloinen toinen voikaan olla noissa vaatteissaan ja tuossa tukassaan! Mummi tuli synttäreiden jälkeen extempore kylään ja mun täti ja sisko olivat meillä myös - Olivian todellinen onnenpäivä! Tunsin pienen laiskuuden piston iltapäivällä enkä jaksanut miettiä ruokajuttuja, joten suunnattiin koko konkkaronkka Paniniin pizzalle. Olivia niin rakastaa, kun sukulaisia on kylässä eikä jutut ja leikit loppuneet tänäänkään kuin vasta puoli yhdentoista aikaa, kun uni tuli raasulla lopulta silmään. Itse olen ollut samaan aikaan jotenkin energinen, mutta väsynyt ja tekemistä olisi vaikka muille jakaa, mutta aina ei jaksa tai jaksa ehtiä. Kaiken lisäksi tuleva muutto on vienyt ajatukskapasiteetit ihan nolliin tällä hetkellä. Ihanaa kuitenkin, kun meillä on viime aikoina ollut paljon ihmisiä leikittämässä Oliviaa ja olen oikeasti saanut vain maata ja olla rauhassa ajatusteni kanssa. 

Otettiin vielä illalla Ailan kanssa masukuvia pitkästä aikaa erinäisissä vaatteissa ja naurulle ei tullut loppua, kun sovittelin liian pieniä tai huonosti istuvia vaatteita päälleni söpöjen kuvien toivossa. Ah olipa ihana päivä, mutta nyt on pakko raahatua sohvalta suihkuun ja pian sänkyyn. Hyvää yötä ihanat! 

//Today was a fun day! We had a very slow morning and some waffles that Tuomas made for us for breakfast. After noon we went to Olivia's friend's birthday party - how qute can one look in those clothes and that braided hair - awesomeness <3 After the party granny came to visit as well as my sister and my aunt, Olivia loves having family around and she didn't go to bed until ten thirty... We went out for dinner and had some amazing pizza at Panini. In the evenin my sister took some belly photos of me and we could not keep it together while I was trying on some tiny clothes in a hope to look cute for the photos. Ok, sleepy time, good night sweeties!//

4 kommenttia:

 1. Blogisi on huippu! Ihana tunnelma, kauniit kuvat ja hyvin jäsenneltyä tekstiä. Jatkathan samalla tyylillä, vaikka blogien lukijat (minä mukaan lukien) ovatkin tätä nykyä niin laiskoja kommentoimaan. Mini & Me on aina ensimmäinen, jonka avaan, kun alan selailla blogeja. :)
  -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Heidi et tiedäkään paljonko just piristit mun sunnuntaita! Ihanaa, kun tykkäät ja maltat lukea meidän kuulumisiä, kyllä mä täällä näpyttelen niin kauan kun pienikin inspiksen jyvä säilyy. <3

   Poista