Päivän parhaimmat

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016Tänään oli ihan tavallinen päivä, mutta siihen mahtui aika monta kivaakin juttua. 

- Olivia nukkui kokonaisen yön piitkästä aikaa. Olen alkanu kärsimään jos jonkinnäköisistä raskausoireista ja nukkuminen on ajoittain vähän hankalaa ja valvon paljon eikä Olivian jalka kylkiluiden välissä, käsi naamalla ja pylly mun tyynyllä sekä mun viiden sentin sänkytila varsinaisesti auta asiaa. Kehitin pienen systeemin Olan nukkumiseen omassa sängyssä ja eka yö onnistui, saa nähdä oliko sattumaa vai jatkuuko samallailla. Oli kuitenkin ihana nukkua edes vähän paremmin pitkästä aikaa. 

- Myöhäinen herkkuaamupala edes vähän nätimmin laitettuna Olivian kanssa. Pitkästä aikaa tein tuorepuristettua mehuakin. Ananas, raparperi ja hunajameloni sopivat täydellisesti yhteen! Voi että mä rakastan kivoja aamupaloja! 

- Vihaan puistossa istumista noin niinkuin yleisesti, mutta tänään olikin Seikkiksessä ihan kivaa. Toisen iloa ja riemua on niin ihana katsella, kun hän uskalsi ja oppi uusiakin juttuja mitä ei ennen ole uskaltanut tehdä. 

- Pienen pieni lounas puistossa syötynä, maistuu banaanikin niin paljon paremmalle. 

- Oli ihanaa käydä ekaa kertaa tämän raskauden aikana Tuomaksen kanssa neuvolassa. Tai no ei siinä nyt mitään varsinaisen ihanaa ollut, mutta mulle tuli jotenkin hyvä mieli, kun hoitaja melkein vaatimalla vaati, että isä olisi edes joskus mukana! 

- Terassiterapia Rosan kanssa parin tunnin ajan siemaillen pepsi maxia jäillä - ehdottoman paras juttu. 

- Mun orkidea on alkanut todenteolla puskemaan uusia kukkia! Älkää koskaan heittäkö niitä oksia pois ja kastelkaa yhtä randomisti kun muitakin kasveja, niin tämä on lopputulos! 

- Olen vihdoin alkanut miettimään hankintoja vauvalle ja miettiminen on melkein edennyt jo pidemällekin tänään. Vielä vähän miettimistä, niin asiat etenee - haha! 

- Olivia nukahti miniunille syliini <3 

- En ole unohtanut tai hukannut mitään. Tai ainakaan en ole vielä tajunnut sitä. 
 
- Olivia osasi pyytää iskältä iltapalaksi niitä vohveleita ja isihän teki (salaa äitikin oli ihan intona)! 

- Raskausviikko 27 on jo puolessa välissä. Alkaa olemaan aika-ajoin kypsä olo tähän raskauteen nyt ekoja kertoja... Mutta aikahan menee nopeasti eikö vaan?
 
- Olivian huoneesta kuului jälleen, kuten joka ilta "äiti ja isi, saanko laittaa silmät jo kiinni?" Niin liikkis <3
4 kommenttia:

 1. Aivan ihanan positiivinen postaus ja kuvat on niin hellyyttäviä! <3

  VastaaPoista
 2. Vähän aikaa sitten kyselit postausideoita. En muistanut vastata siihen, mutta joskus keväällä toivoin yhtä aihetta. Nyt toistan sen :D arabian kielen asema perheessäsi. Ois niin mielenkiintoista:)

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin se! Se on keikkinut to do -listalla jo vaikka kuinka kauan! Käyn sen kimppuun asap! :)

   Poista