Piknik Kuralan Kylämäessä

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016Hups! Anteeksi jälleen pieni ylläriblogitauko. Kivut jaloissa vain pahenevat päivä päivältä ja jokainen päivä menee enemmän ja vähemmän hampaita yhteen purren - alkaa pikkuhiljaa ärsyttämään tämä. Silti olen pyrkinyt keksimään meille mahdollisimman paljon tekemistä, jotten ehtisi miettimään kipuja ja asioita kotona päässäni koko ajan ja purkamaan niitä Olivia -ressukkaan. Viime viikolla pari päivää on mennyt siivotessa kaappeja, haluan tehdä jo nyt kaiken mahdollisen mitä voin ennen muuttoa, koska koskaan ei tiedä mitä ensi kuussa tapahtuu, vauva voi syntyä, minut voidaan määrätä vuodelepoon  ja vaikka mitä, joten haluan rehkiä nyt kun vielä voin. Pyrin siis jo nyt heittämään kaiken turhan pois, jotta kun laatikot saadaan tänne, niin minä tai tarvittaessa joku auttaja voidaan huoletta viskoa tavarat vain niihin tietäen, että kaikki se tulee mukaan mitä kaapeissa tällä hetkellä on. Vietimme yhden päivän tällä viikolla hoplopissa sekä kaupungilla ja yhden päivän ostoksilla ja eilen ilmat vihdoin suosivat kunnolla ja pääsimme kesän ekalle oikealle piknikille ystävien kanssa.  

Suuntasimme Kuralan kylämäkeen Satun ja Ellenin kanssa ja etsimme ensimmäisen nätin paikan, jonne asettelimme vilttimme ja herkulliset eväämme. Aika herkun näköinen paikka ja eväskattaus vai mitä? Vieressämme hengailivat lampaat, joten lapset viihtyivät loistavasti juosten, lampaita ihastellen ja syöden herkkueväitä. Kun eväät viimein loppuivat lähdimme vähän kiertelemään kylämäkeä ja käytiin keinumassa, tervehtimässä kukkoa ja kanoja sekä hevosia ja tottakai jälkkäreillä Kylämäen ihanassa kahvilassa.

Tämähän alkaa olemaan melkein jo jokavuotinen perinne samalla porukalla - ihanat viime vuoden kuvat täällä!  Ahah voi ei, selvästi hyvää laatua nuo Papun leggarit, kun samat pöksyt näyttävät hyvältä ja ovat sopivat vielä vuodenkin päästä!!! Ja Heman lippis myös! 

//Yesterday the weather was nice for once and we decided to go for a picnic to the pretty sort of old farm here near us. The girls saw the animals, played and ran around and had some delicious picnic food. We had so much fun and it was nice to get out of home where we have just been cleaning and preparing our stuff for moving houses at the end of next month.//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti