Voihan raskaus!

maanantai 25. heinäkuuta 2016


32 viikkoa jo tultu tätä pitkää matkaa, vaikka silti tuntuu, että aika vilisee silmissä, vaikkakin olo huononee päivä päivältä ja jo viime viikon kivut ja vaivat tuntuvat aika mitättömiltä verrattuna tähän hetkeen. En muista tälläistä Olivian odotuksessa, mutta nyt voihkin ja irvistelen joka kerta kun a) vaihdan asentoa missä vain, b) kävelen (kuin pingviini), c) nousen ylös mistä vain asennosta, d) yritän saada housuja jalkaan (eli oikeanpuieista jalkaa ylös), e) kun yritän nostaa Oliviaa syliin ja f) käännän kylkeä sängyssä (ja vielä toista tuntia pidätän vessahätää). Ei se ole helppoa ei, vaikkakaan ei kai sen kuulukaan olla, ainakaan koko ajan. Mitään en jätä kuitenkaan tekemättä ellei ole ihan pakko, voinnin mukaan pyrin tekemään mahdollisimman paljon kaikkea, jotten ihan ränsistyisi ja jäisi koko kesäksi vain makaamaan paikoilleni.

Mökkeily on sujunut odotettua paremmin vaikkakin tämä kauan odotettu helle ei tuntunutkaan ihan niin hyvälle aluksi. Onneksi mökin terassilla ja veneessä tuulee ihanasti, joka tottakai helpottaa oloa huomattavasti, samoin kuin jääkylmä vesi suoraan puutarhaletkusta taaperon hieman ilkikurisen naurun kera <3 

Jatkuvasti mietin kuinka vähän aikaa on, mutta silti kahdeksan viikkoa kuulostaa paljolta. Aika paljon kuitenkin on tulossa tapahtumaan tässä vajaa kahden kuukauden aikana, joten todella toivon, että poika päättää tulla maailmaan vasta ihan lähellä laskettua aikaa. 

Tottakai kaikesta huolimatta (myös kivuista) hyppelen liikehdin oudosti voinnin mukaan innosta Tuomakselle, että "mieti meille tulee sellanen maailman söpöin poika-vauva iiiihan just" 

Kiitos kuvista ihana Korinna Saarinen !
 
//Pregnancy is not really treating me well now but I am handling it ok and thank God we are already past week 32. I am extremely tired of all the pain I am experiencing but I know it'll be all better soon. I hope our baby boy will arrive near to the due date because we have so much stuff to do before that. I am over the moon with the idea of having my little baby boy on my arms in almost eight weeks <3//


6 kommenttia:

 1. Voi että mä niin samaistun sun fiiliksiin! Tuntuu että puolivälistä asti kivut ja kolotukset on vaivanneet ja kaikki liikkuminen on jatkuvasti vaivalloisempaa. Nyt vk 35 ja - get this - olo on parempi ku muutamaan viikkoon!!! Viime viikolla en päässy kunnolla liikkumaan kun vauva venytti alavatsan lihaksia ja kipu oli kaamea mut nyt, edes hetken, on helpompi olla! Tietty nyt pamahti helteet joihin vois läkähtyä, mut hei ainakaan ei satu ihan koko ajan! Joten tsemppiä, se saattaa vielä helpottaakin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Say whaaat!!! Sormet ristiin, että munkin oli helpottaisi edes noilla viikoilla!!! Kiitos pienestä toivonkipinästä :)

   Poista
 2. Helteet viimeisillään raskaana ei ole mitään herkkua. Tosin en tiedä onko talvella kovilla pakkasillakaan kun mitkään vaatteet ei mahdu päälle :D itsellä kokemusta vain kesävauvoista :)

  Hurjasti tsemppiä viimeisiin viikoihin! Ihan asiasta kolmanteen, oletteko hankkineet uudelle tulokkaalle paljonkin vauvatarvikkeita vai onko teillä säästössä Olivian vaiva-ajalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se talven pukeutuminen ja liukastumisvaara oli 100 kertaa kamalampaa vaikka en tälläisistä kivuista varsinaisesti silloin kärsinytkään...

   Olemme joutuneet hankkimaan lähestulkoon kaiken nyt uudestaan, koska Olivialle saimme paljon lainaan asioita. Näistä tulossa postausta heti kun yhteistyökuviot ovat selvillä :)

   Poista
 3. Näytät ihanalta! :) <3 Tsemppiä loppuodotukseen! Mulla on nyt 24+5, joten pahin on luultavasti vasta edessä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 tsemppiä tulevaan ja nauti nyt noista ihnista viikoista :)

   Poista