Aina vaan menossa

maanantai 8. elokuuta 2016


Enää kolme viikkoa täysiaikaisuuteen - jes! Vauva ei kuitenkaan saa lupaa saapua maailmaan ennen kuin viikko 39 pärähtää käyntiin, sitten me ollaan valmiita. Mikään ei ole muuttunut viimeisimmistä raskauskuulumisista muuta kuin, että kivut ja säryt ovat edelleen pahentuneet, väsymys pysynyt vähintäänkin yhtä pahana ja ärsytys lisääntynyt. En kuitenkaan ole antanut itselleni lupaa jäädä sängyn pohjalle, ei sillä, että se olisi oikeastaan edes mahdollista. 

Mitäs me sitten puuhaillaan "lomallamme"? Se aika mitä en käytä tarpeettoman tavaran myymiseen netissä ja paikkojen läpikäymiseen menee sitten enempi ja vähempi menossa. Tänään(kin) oltiin Olivian kanssa kahdestaan menossa 10 tuntia! 10 aamuksi kannettiin neljä ikeakassillista tavaraa Länsikeskuksen Kirppis-Centeriin (pöytä 99) ja siitä mentiin tien toiselle puolelle HopLoppiin ystävien kanssa. Rupesimme muutaman tunnin jälkeen Hannan kanssa pohtimaan, että mitä ihmettä sitä taas kerran keksisi ruuaksi ja masentelimme kuinka makaronilaatikot ja pasta bologneset tulevat jo korvista. Hanna kuitenkin keksi, että mehän mennään Ikeaan lihapullille. Ihan huippuidea! Äkkiä lapset autoon ja ikeaan - ruuat lähes hotkaistiin, jonka jälkeen lapset vaativat päästä Ikean ihanaan leikkihoitopaikkaan. Mikäs siinä, kiertely rauhassa kuulosti ihan hyvältä idealta. Ikeasta ajoimme Olivian kanssa suoraan keskustaan ja treffasimme Olivian päikkykavereita Kahvila Harmoniassa. Kahdeksan jälkeen oltiin vihdoin kotona, äkkiä tytölle iltapalat naamaan, pikaimurointi ja keittiön siivous (ei pystynyt muuten olemaan), kylpy, iltasatu ja sinne sammui sekunneissa - ihme sinänsä! :D Ihmettelen, että itse olen ylipäätään yhtenä kappaleena ja jollain tapaa järjissäni ja hereillä, että saan teille tänne jotain. Silti meillä oli ihan huippukivaa koko päivä, eikä ajankulua huomannut lainkaan. Jokainen päivä ei suinkaan ole tälläinen ja vastapainoksi hengailemme kotona niin, ettei ees takapihalle jaksa lähteä. Nyt on kuitenkin pakko nähdä kaikkia ihania mahdollisimman paljon ennen kuin meistä tulee porilaisia... ja täyttää päivät kivalla kesätekemisellä, ennen kuin se kesä on oikeasti ohi! 

Nyt silmät ovat kuitenkin sen verran ristissä, että on pakko painua sänkyyn. Huomenna saatte vihdoin sitä postausta vauvan tarvikkeista - johan sitä on odotettu niin täällä kuin viissiin siellä ruudun toisellakin puolella! 


2 kommenttia:

  1. Huh kun olette olleet tehokkaita! :D itse saan raivaus-puuskia jolloin siivoan mm. vaatehuonetta ja hävitän kaikkea turhaa. Mies on vuosien saatossa oppinut pysymään pois tieltä, usein katsookin paremmaksi ottaa lapset ja lähteä pois kotoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä Tuomas tajuaa vaan ite pysyä pois... Ja muistuttaa ettei saa heittää mitäääään menemään.. :D

      Poista