Mitä se äiti tänään pohti?

perjantai 5. elokuuta 2016- Vitsi, että popsi popsi porkkanaa on kamala biisi. Varsinkin, kun sitä pitää kuunnella ihan koko ajan, kun auto on liikkeessä. Meikäläinen on kuulemma pakottanut popittamaan sitä biisiä Tampereelta Ouluun asti niin, että Syyrialainen mummukin oppi sen ulkoa.

- Miksi aina, kun on edellisenä iltana mennyt nukkumaan hyvillä mielin ja jotenkin toiveikkaana, niin seuraava päivä on ihan pirun raskas ja kaikki menee pieleen?

- Miten hiton vaikea on löytää kivat ruokapöydän tuolit, jos budjetti ei ole lähemmäs 400 e/tuoli!? Ihan mahdoton tehtävä! (Sama pätee pöytälevyn valintaan. Jos siellä on jollain ideoita ihanista yhdistelmistä Hay Loop jaloille, niin paljastakaa!)

- Australialaiset osaavat tehdä ihan mielettömiä tositv kilpailuohjelmia! Masterchef Australia on ihan ykkönen ja kaikki sen tietää, mutta oletteko katselleen The Block:ia? Ihan super!!!

- Kun on muutaman päivän hengaillut tukka sotkussa ja meikittä, niin koko kaunistautumishomma unohtuu ihan kokonaan, etenkin kun on vielä pieni nätti rusketus iholla. Lähdin tänään ihan muina mutseina ulos ja tajusin vasta autossa, että en ottanut sekuntiakaan aikaa itseni laittamiseen. Olisi voinut edes kulmakarvat nyppästä... Huomenna. Joo! Pakko muistaa!

- Mikään ei ota niin paljon päähän kuin se, että joku syö sun jääkaappiin piilottaman herkun sun tietämättä. Sit olet ihan intona, kun vihdoin hetken yksin ja päätät äkkiä vähän herkutella ja - IT'S GONE. Itkuhan siitä tuli...

- Maailman ristiriitaisinta miettiä miten paljon odottaa syksyä, mutta silti haikein mielin luopuu jälleen kesästä, jota pitää odottaa taas pieni ikuisuus.

- Voikohan vauva tulla 33-34 viikoilla ulos yläkautta tai jopa mahan läpi? Aika vahvasti sellanen fiilis, että todellakin voi.

Tämmösiä ajatuksia tänään. Viimeiset pari päivää ovat olleet jälleen aika kaoottisia. Jotenkin ne kaaospäivät kasautuvat aina yhteen sumppuun ja sitten taas hellittää. Toivottavasti viikonloppu on vähän löyhempi, koska suunnitelmissa on vähän landeilua isomummulassa ja musapiknikkiä perheen kanssa (Olivia ei malta odottaa Ellinooraa livenä). Viime päivät olen myynyt meille turhaa tavaraa netissä ja täällä on joka päivä rampannut joku hakemassa jotain eikä loppua näy. Mahtavaa, että kauppa käy, mutta mua alkaa jo väsyttämään. Maanantaina alkaa jälleen kirppispöytä ja sormet ristiin, että saadaan kaikki ylimääräinen pois nurkista ennen syyskuun ensimmäistä. Niin ja menin ja myin tiskikoneenkin jo... Pitää ehkä tehdä joku kirjallinen sopimus Tuomaksen kanssa, että hän tiskaa seuraavat kolme viikkoa.

2 kommenttia:

 1. Samaistun niin moneen kohtaan! Mut siis, eihän näillä keleillä kertakaikkiaan voi meikata, kun hiki virtaa jo ilman meikkikerrostakin. Ite kun pidän otsista, niin siellä alla kulmakarvat aina välillä pääsee vähän villiintymään ja sit joskus kun nostan otsiksen ylös, niin voi järkytys!

  Täälläkin vauva tuntuis kaivavan tietään ulos tosta mun oikeasta kyljestä - pylly edellä!
  Ja mitä niihin herkkuihin tulee, niin eipä ollut tänään töiden jälkeen kaapissa enää salmiakkisuffeleita, vaikka aamulla säästin ne sinne odottamaan. MURRRRRR.

  -Koo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Totta - ihanaa, kun joku muukin hikoilee. Siis mun ei edes tarvitse tehdä mitään ja hikoilen kuin pieni sika!

   Siis mikä miehiä vaivaa, ne ei kyllä tajua miten vakavasta asiasta on kyse! :D

   Tsemppiä sinne kaiken ihanan ja ei niin ihanan kanssa! <3

   Poista