Vauvan hankinnat pt. 2

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Vauvan hankinnat ovat vihdoin ottaneet aimoharppauksen eteenpäin. Onneksi eteisen kaappi myytiin ja haettiinkin jo pois, koska muuten nuo kaikki tavarat eivät laatikoineen mahtuisi mihinkään. Vaikka laskettuun on aikaa melkeinpä tasan tarkkaan kuukausi ja tavaraa alkaa kertyä, niin silti jotenkin tuntuu niin kaukaiselta pienen pojan syntymä. Huh, mutta ei siinä auta, varmasti muuton jälkeen ja tavaroiden kokoamisen ja asetteluiden jälkeen tilanne muuttuu huomattavasti todellisemmaksi. 

Tänään suuntasimme Olivian kanssa Turun OzBabyyn pienen yhteistyön siivin valkkailemaan vähän juttuja vauvalle. Tiesin heti mitä tärkeää vielä puuttuu ja mitä ihanaa valkkaisimme. OzBabyn todella laaja done by deer -valikoima sai mut lähes hyppimään innosta (jos pystyisin hyppimään), joten sieltä lähti pari ihanaa juttua mukaan ja tämän lisäksi jotain tarpeellista vaikkakaan ei ehkä niinkään suloista.

1. Kehtoa en ole nähnyt itse tarpeelliseksi ihan sillä, että Oliviallakaan en sitä kaivannut eikä meillä ole tilaakaan millekkään isolle ylimääräiselle. Olivia nukkui ensimmäiset viikkonsa perinteisesti äitiyspakkauksen laatikossa mun sängyn vieressä, mutta koska uutta laatikkoa emme enää ottaneet ja vanhassa on säilytetty kenkiä yms. niin sekään ei enää ollut vaihtoehto. Nämä unipesät ovat nyt näkyneet enemmän ja ihastuin itsekin ideaan. Tuon voi laittaa mihin vain ja lapsi nukkuu ihanan turvallisessa pesässä. Yritän pääösin pitää tuota oman sänkyni vieressä olevassa pinnasängyssä, mutta tarvittaessa se mahtuu meidänkin sänkyyn eikä tarvitse pelätä, että kukaan kääntyy vauvan päälle. Tämän done by deer -unipesän kokoa pystyy säätämään ja värinä pitää ihanaa mustavalkopilkullista tai ihan vain harmaata. Aivan ihana ja varmasti tarpeellinen! 

2. Lähes jokaikinen äiti ketä minä tunnen kamppailee ihan kamalan näkösten leikkimattojen ja lelukaarien kanssa. Tiedän, että värit innostavat eikä ulkonäkö välttämättä ole tärkeintä näissä jutuissa, mutta jos kaiken voi nykyään saada, niin miksipä ei. Ääniä, värejä, äidin silmää hivelevää ulkonäköä, peilejä, säädeltävyyttä ja muunneltavuutta - sitä kaikkea on tämä done by deer -lelukaari. Ihana! 


3. Olivian aikana rintapumppu oli must aivan ensimmäisistä hetkistä lähtien. Päälle kolme vuotta sitten sain lainaksi sekä sähköisen että manuaalisen version ja minä pidin manuaalista todella paljon kätevämpänä ja tehokkaampana - toivottavasti näin on edelleen. Tämä Aventin manuaalinen rintapumppu lähti myös mukaan OzBabysta tänään ja vinkkinä vielä, että se on tällä hetkellä heillä pienessä alessa!

4. Tämä done by deerin vaunulelu lähti heräteostoksena mukaan. Yksinkertaisesti jälleen kerran ihana! 

5. Kaiken tämän ihanan päälle, saimme jokin aika sitten postissa pienen paketin, joka tulee helpottamaan niin meidän arkeamme kuin lomiammekin ihan varmasti. Olen kuullut Nabby itkuhälyttimestä vain pelkkää hyvää ja hehkutusta. Itkuhälytin, joka toimii puhelimen kanssa saumattomassa yhteistyössä pelkän applikaation avulla. Ihana tuo pieni yksinkertainen pallura, jossa ei ole mitään nappuloita ja puhelin nyt vaan aina kiikkuu melko lähellä meikäläistä koko ajan, joten varmasti kaikista kätevin ja toimivin itkuhälytin mitä hälyttimien markkinoilta löytyy! 
 
Kirjoitan näistäkin vielä käyttökokemuksia myöhemmin, kunhan saadaan niitä kerrytettyä - ihanaa, en malta odottaa! Luulen, että nyt olen esitellyt suurimmat jutut, joita olimme vauvalle alunperinkin hankkimassa, mutta tietenkin se lista niistä pikkujutuista on hyvin pitkä, mitä minä ja vauva tarvitsemme heti alkuun. Haluaisitteko te listaa niistä minun mielestäni kaikista tärkeimmistä pikkujutuista vai onko niitä netti jo tarpeeksi pullollaan? 

OzBabyn tuotteista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan ja Nabby itkuhälytin saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

5 kommenttia:

 1. Mä odotan käyttökokemuksia, varsinkin tosta Nabbysta, se on meilläkin ostoslistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pian aletaan saamaan kokemuksia - kauaa ei enää malttaisi odotella!! :D

   Poista
  2. Meillä on ollut nabby käytössä kohta vuoden.Tässä jotain palautetta.
   Plussaa:
   Menee pieneen tilaan ja helppo ottaa mukaan
   Äänen herkkyyttä voi säätää
   Selkeä ääni
   Pitkä akunkesto
   Ilmoittaa häiriöstä isolla äänellä
   Helppo käyttää
   Tuntuu olevan kestävä, tipahdellut kun taapero sitä roikottanut

   Miinusta
   Puhelimella ei toimi niin hyvin kuin tabletilla. Minun puhelimessa yhteys pätkii (Samsung Galaxy II ja huawei p8 lite) miehellä toimii paremmin. Tabletillakin alkaa uikuttamaan joskus kun yrittää esim yle areenaa käyttää. Yhteys kuitenkin saattaa pysyä yllä.

   Tässäpä jotain...

   Poista
 2. Innostuin jo tosta itkuhälyttimestä kunnes näin hinnan! Varmasti superkätevä ja helppokäyttöinen, mutta 150€ on aika suolainen hinta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Aika paljon on erihintaisia juttuja tarjolla vähän kaikesta, pitää vaan päättää, että mistä haluaa maksaa himpun enemmän ja mistä ei. :)

   Poista