Bugaboo-lastenvaunut ulkomailta? Vastauksia yleisiin kysymyksiin!

tiistai 13. syyskuuta 2016

Kun me pohdimme tämän kierroksen lastenvaunuja, niin no, pohtimista ei varsinaisesti tarvinnut tehdä. Halusin Bugaboo Buffalot alusta asti ja tiesin, että haluan tilata ne ulkomailta monen muun tuotteen lisäksi. Tutkin netin ihmeellistä maailmaa sekä Facebookin ryhmien vielä ihmeellisempää maailmaa ja olin vakuuttunut, että ulkomailta tilaaminen on loistava vaihtoehto. Moni kuitenkin pohtii asiaa kaikesta huolimatta kriittisemmin, joten ajattelin tähän listata tärkeimmät kysymykset ja vastauksen omasta puolestani siitä, miksi vaunut voi vallan hyvin tilata myös ulkomailta ilman huolta. Meidän vaunut saapuivat Hollannista Baby Plus -nettikaupasta yhteistyön merkeissä.1. Onko ulkomailta tilaaminen oikeasti edullisempaa?

Jokainen tietää, että ostettavaa on hurjan paljon. Kurkkaa vaikka meidän hankinnat täältä. Rahaa saa siis kulumaan helposti ja minun haluamani vaunut kustantavat nelinumeroisen luvun verran... Oli siis itsestäänselvää, että jokainen mahdollinen satanen alennusta on kotiin päin. Hollantilaisia yrityksiä on muutama, jotka toimittavat juuri Bugaboo -rattaita Suomeenkin. Jokaisessa liikkeessä hinnat olivat n. 100-200 edullisemmat kuin suomalaisissa liikkeissä. Lisäksi, jos ja kun jaksaa käydä hieman mailinvaihtoa yritysten kanssa, niin hinnat voivat helposti tipahtaa vielä lisää. Baby Plussalta hintoja ei löydy vaunuille valmiiksi, mutta heille mailaamalla saa parhaimman mahdollisen tarjouksen vaunuista ja kaikkiin mahdollisiin lisävarusteisiin saa myös tarjouksia samaan pakettiin. Baby Plussalla oli kaikenlisäksi hurjan nopea asiakaspalvelu!! 

2. Tilaamisen helppous

Turussa ei myydä Bugaboo -rattaita missään, joten meidän olisi pitänyt lähteä Helsingistä asti hakemaan omiamme. Samoin monia muita tuotteita joita tilasin ei aina ole saatavilla mistä vaan. Oli siis ihanan vaivatonta kirjoitella pari mailia, tilata valitsemamme tuotteet ja saada ne suoraan kotiovelle tuotuna parisen viikkoa tilauksesta juuri siihen aikaan kun halusin. Postikulutkin maksoivat hurjasti vähemmän kuin bensat Helsinkiin ja takaisin!

Olen myös kuullut Helsingin liikkeiden hurjan pitkistä toimitusajoista. Olin sen verran myöhään liikkeellä vaunujen oston kanssa, että lähemmäs kymmenen viikon odotus olisi ollut vähän ongelmallinen. Baby Plussan paketit tulivat tosiaankin parissa viikossa lopullisesta tilauksesta! Aluksi minulle kerrottiin toimituksen kestävän mahdollisesti n. 4 viikkoa, mutta koska kaikki tuotteet sattuivat löytymään varastosta, niin sain toimituksen hurjan nopeasti.

3. Kaikki kerralla

Kuten jo näitte edellisen postausten sisällöstä, niin meille kotiutui paljon uutta tätä pikkukakkosta varten ja oli ihan huippua, että kaikki löytyi "saman katon alta". Baby Plussan valikoima on todella laaja ja sieltä saa lähes kaiken mitä vanhemmat voivat haluta lapselleen. Mun lempparituotteet  ja -merkit löytyvät kaikki tuolta ja ne saapuivatkin fiksusti samassa lähetyksessä vaunujen kanssa. 

4. Reklamaatio 

Yksi asia, jota moni miettii ja pitää yhtenä tärkeänä asiana on reklamaatiot. Onhan se yksinkertaista suomenkielellä käydä keskustelua suomalaisen yrityksen kanssa ja vaikka viedä mahdolliset rikkoutuneet osat yms. suoraan liikkeeseen ja saada tilalle uutta. Kyselin Baby Plussalta tarkasti mahdollisista reklamaatiotilanteista ja sain heiltä tämän vastauksen: 

”We don’t have a partner in Finland, but the warranty on the Bugaboo stroller is international. When you are experiencing problems with the stroller, please contact Baby Plus first, we will then contact Bugaboo for you if necessary. When there is a part that needs to be replaced, Bugaboo will send it to us and we will send it to you."

"If Bugaboo decides to replace a part, they will send it to us and we will send it to the customer. This will be on our own costs. When they exchange a part they want to receive the ‘old’ part back. We normally then use DHL to collect the parcel at the home address of the customer, this will also be at our costs. So all the costs that will be made regarding to service will be covered by Baby Plus."

"The standard warranty lasts two years. When you register your Bugaboo strollers online, your warranty will be extended into three years.”

Meidän tilanteessamme tämä on jälleen loistava, koska Porissa ei myöskään myydä Bugaboo -rattaita missään ja Helsinkiin on vielä hurjempi matka. Luulen, että Baby Plussan kanssa reklamaatiot ovat huomattavasti vaivattomampia kuin suomalaisten yritysten kanssa. En tietenkään voi sanoa, että kuinka kauan reklamaatiotilanteet sitten kaikkine lähetyksineen kestävät, mutta kyllähän suomalaisetkin yritykset joutuvat tilailemaan varaosia. Toivotaan, ettei reklamaatiotarvetta tule, mutta luottavaisin mielin yrityksen lupausten ja muiden kokemusten perusteella ollaan :)

Baby Plus -tilauksesta on saatu lisäalea bloginäkyvyyttä vastaan

//We have decided to order all our baby gear from overseas and in particular from Baby Plus (check my previous post here) which is a Dutch online store. The decision was easy because of four things explained here shortly: 1. it is a little cheaper to get Bugaboo strollers from overseas. 2. It is so easy to place an order. I recommend to send emails to the companies and Baby Plus in particular since you can get better offers that way. The whole order was delivered within a couple of weeks to my front door which was a huuuuge plus. 3. Baby Plus has it all pretty much so it was extremely easy to order all the items we needed at once. 4. Reclamation is done easy as you can read from above (a reply I got from Baby Plus when I asked about their reclamation policy).  So far I have been really happy and wouldn't change my mind about ordering from overseas and the customer service at Baby Plus is very quick and helpful - full recommendations! 

I got an extra discount from Baby Plus for visibility on the blog

3 kommenttia:

 1. Ah, Bugaboob Buffalot ❤️ mä oisin niiin halunut meille sellaiset, mutta ei päästy miehen kanssa samalle aaltopituudelle tässä asiassa ja annoin periksi. Mikä näin jälkikäteen ei harmita yhtään, koska käytämme tuplia todella harvoin. Kaupungilla 3,5v jaksaa jo kävellä, vaunulenkeillä en ole käynyt läheskään niin paljon kuin kuivittelin käyväni. Espanjassa tuplat oli sekä syksyllä että keväällä mukana ja siellä kyllä käveltiin päivittäin 10km paikkeilla, joten siellä ne todella toimi :) mutta onnittelut ihanasta valinnasta! Me tilattiin carena gotland rattaat ja annan peukun kyllä näillekin!

  Http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meille siis tuplia tule ollenkaan - Olivia on jo superreipas kävelijä/potkulautailija ja -pyöräilijä. Buffalot siksi, kun ne menevät maastossa kuin maastossa, mutta ovat silti niin superketterät! Seisomalauta hommattiin kyllä varmuudeksi :)

   Poista
  2. Aivan :D ja tehän on donkeyt ne tuplat, meni nimet sekaisin :) mietinkin, että teidän Olivia on meidän Oliviaa vanhempi, jännä että tilasitte tuplat, mutta kuten sanottu, muistin nimet väärin! Varmasti ovat hyvät nämä singletkin!

   Poista