Juhlainspiraatio ja avunpyyntö

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Poikamme ei ole vielä syntynytkään (tilattu olisi perjantaille!!), mutta silti olen alkanut jo suunnittelemaan nimiäisiä ihan tosissani. Pidämme nimenantojuhlat mahdollisimman pian vointimme mukaan syntymän jälkeen, sillä haluan, että vanhempani ehtisivät mukaan juhlimaan ennen kuin heidän täytyy palata takaisin kotiin. Olivian nimiäiset olivat ihanat ja vieläkin muistelen niitä lämmöllä ja haluan pojalle jotakuinkin samaa fiilistä hänen ensimmäisiin omiin juhliinsa. 

Haltijakummit on jo valittu ja he ovat ottaneet pestin avosylin vastaan <3 Teemakin on päätetty ja kutsut lähetetään sitten, kun pojasta on saatu kuvia ja päivä varmistettu. Ajattelin tänne vähän fiilistellä meidän teemaa ja sitä fiilistä jota pienen pieniin juhliimme tulen hakemaan. 


Syksyyn sopivaa rustiikkisuutta, kukkia, paljon valkoista ja vihreää pienellä tatsilla sinistä johonkin kohtaan. Himoitsen juustoja koko yhdeksän kuukauden edestä, joten nimiäisissä todellakin tarjoillaan kaikkia mahdollisia juustoja - sopii mielestäni myös teemaan. Nimi julistetaan joko jollain tapaa kakussa tai sitten kekseissä - se jää vielä nähtäväksi. Voi, en malttaisi odottaa pojan syntymää ja näitä juhlia, kun pitkästä aikaa saadaan kaikki saman katon alle ihanissa tunnelmissa. 

Meillä on kuitenkin ihan älytön ongelma ja tämän tunnelin päässä ei toistaiseksi näy valoa. Meidän pojalla ei edelleenkään ole nimeä valittuna. Emme pääse millään tasoa yhteisymmärrykseen nimen suhteen. Siksi pyydänkin nyt teiltä apua! Mikä nimi meidän pojalle? Ainoa asia, jonka haluan pitää on jonkin tasoinen kansainvälisyys, koska puolet suvustani kuitenkin on muualta. Pistä heittäen, jos vaikka ulkopuolisten apu auttaisi tähän pulmaan! <3 Olen kiitollinen jokaisesta ehdotuksesta jatkamaan tätä meidän nimijonoa Tuomas, Aija, Olivia & ?

//I gathered some inspiration photos from Pinterest to plan our son's name giving party. I want a rustic feel to the party with white, green and a splash of blue here and there. The name will be revealed in cookies or the cake - haven't decided yet. We just have a major problem - seriously. We have not decided on a name yet and we cannot come into an agreement with Tuomas. I need your help! What would you name our son - shoot me with ideas please!//

18 kommenttia:

 1. Kaspian, Hugo, Noel, Nooa tulivat nyt ensihätään mieleen. Kyllä se täydellinen nimi sieltä vielä löytyy!

  VastaaPoista
 2. Leo tai Teo olisi mun mielestä kiva nimi Olivian pikkuveljelle :)

  VastaaPoista
 3. Leo tai Teo olisi mun mielestä kiva nimi Olivian pikkuveljelle :)

  VastaaPoista
 4. Anton, Felix, Kasper, Liam on kaikki ihania nimiä!

  VastaaPoista
 5. Alex ja Otto on minun ehdotukseni :)

  VastaaPoista
 6. Oscar, Oliver, Arne, Aston

  VastaaPoista
 7. Alvar, Emil, Oliver, Joel ja Amos.

  Sanna

  VastaaPoista
 8. Emil, Anton tai Miklas :)

  VastaaPoista
 9. Theo, Alex, Joe tai Joel ois mun ehdotuksia!
  Tiia

  VastaaPoista
 10. Luca, Christian, Sam, Alex, Hugo, Robin tai Mitro :-)

  VastaaPoista
 11. Me ollaan päästy kummankin lapsen kohdalla niin helpolla nimien kanssa sillä mies löysi tyttöä odottaessani nimen Aurelia ja se hänestä tuli siltä istumalta kun nimen kuulin. Silloin oli jo varanimenä Samuel jos sattuukin olemaan poika ja kun toista odottaessani sain kuulla, että poika tulee niin Samuel nimi oli jo valmiina.

  Tsemppiä loppuodotukseen.:)

  VastaaPoista
 12. Isänsä tavoin s-kirjaimeen loppuvat nimet tulevat ekana mieleen, joten tässä ehdotuksia: Lukas, Tomas, Elias, Eelis, Niklas, Julius, Justus

  VastaaPoista
 13. Anton, Max, Oskari, Lucas

  VastaaPoista