Li'l Decor - Turun suloisin liike

perjantai 9. syyskuuta 2016

Porissa on nyt vietetty viikko ja ikävä Turkuun on pieni, mutta vielä ihan ok tunnelmat. Emme ole kerenneet tutustumaan Poriin sen kummemmin, koska aika on mennyt kotia laittaessa ja Oliviaa kuskatessa hoitoon ja harrastuksiin. Nyt on kuitenkin ihan pakko palata vielä Turkutunnelmiin, koska haluan ihan ehdottomasti esitellä teille Turun suloisimman ja ihanimman liikkeen. 


Li'l decorin Niina on loihtinut Linnankadulle pienen valoisan putiikin täyteen jokaisen lapsen sekä tietenkin myös aikuisen lempparijuttuja liittyen leikkiin, sisutukseen ja ruokailuun. Liikkeen valikoima painottuu pieniin pohjoismaisiin brändeihin, jotka ovat pikkuhiljaa kasvamassa jokaisen perheenäidin ja lapsen tietoisuuteen. Kun me ensimmäisen kerran menimme Olivian kanssa liikkeeseen, niin ensisekunnista Olivia kirmasi ihanan nukensängyn kimppuun ja jäi peittelemään nukkeja sinne. Itse ihastelin kaikkea mahdollista lakanoista mukeihin ja kauniisiin leluihin. Se mitä Li'l decorista ei lastenhuoneeseen saa, sitä et todennäköisesti oikeastaan tarvitsekaan. Ihanan hempeät ja vaaleat värit luovat ainakin minulle inspiraatiota Olivian lastenhuoneeseen ja nyt myös vauvan pieneen omaan nurkkaukseen. 

Rupesin miettimään meidän suosikkeja, enkä osannut päätyä mihinkään tiettyyn. Voisin kotiuttaa meille koko liikkeen oikeastaan heti tältä istumalta. Iiiihan suosikeiksi kuitenkin valikoituivat Tellkiddon lakanat, Cam Cam:in ihana musiikkimobile, design lettersin astiat ja nuo suloisen tyylikkäät nukensängyt.

Suosittelen jokaista Turussa asustavaa ja siellä käyvää vierailemaan Li'l Decorissa, mutta huoli ei kuitenkaan ole suuri, jos se ei onnistu, nimittäin nettikauppa palvelee 24/7 eikä upea lastenhuoneen sisustus jää riippumaan asuinpaikasta :) 

Oletko sinä jo tutustunut Li'l Decorin valikoimaan paikanpäällä tai netissä? Mitä sun suosikkeja valikoimasta löytyy? Myöhemmin on luvassa teillekin pientä herkkua pienen yhteistyön muodossa - jääkäähän siis kuulolle :)

Postaus tehty yhteistyössä Li'l Decorin kanssa

6 kommenttia:

 1. Tänne on kyllä päästävä kun seuraavan kerran Turkuun mennään! Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen liike!

  Ja tervetuloa Poriin! Toivottavasti viihdytte täällä:)

  VastaaPoista
 3. Ooooh, mä vahingossa kuljin tän liikkeen ohi joku aika sitten. Silloin se oli valitettavasti (vai onneksi) kiinni, niin en saanut kotiutettua sieltä mitään. Voin todellakin sen ikkunaihastelun jälkeen allekirjoittaa väitteesi siitä, että sen kaupan voisi tyhjentää ihan kokonaan!
  -Koo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti onneksi, jos rahapussia ajattelee! Mutta ehdottomasti käyt silti katsastamassa :) <3

   Poista