Baby corner

tiistai 11. lokakuuta 2016Muutimme elokuun lopussa kolmiosta toiseen kolmioon ja makuuhuoneet täällä uudessa asunnossa ovat huomattavasti pienemmät. Vauvalle ei valitettavasti ole omaa huonetta, mutta onnistuin rakentamaan omasta mielestäni aivan täydellisen ihanan, mutta (hyvin) pienen nurkan Samuelille. Ei sillä, että hän hirveästi suostuisi siellä itsekseen nukkumaan tai tekemään mitään muutakaan, mutta yritys (ainakin minun osaltani) on kova. 

Sain Riikalta inspiraation toteuttaa mustalla washi -teipillä tuon paperilentokoneen ja siihen kylkeen sopii niin täydellisesti tuo Cam Cam Copenhagenin mobile, jota vähän tuunasin puuhelmillä. Jotenkin ihanan simppeli, poikamainen ja kodikas pieni nurkkaus, jossa Samuel pian alkaa nukkumaan öitään enemmänkin. 

Se mikä sängystä tekee tällä hetkellä vielä ihanamman ja antaa minulle mielenrauhan, kun S nukkuu ensimmäistä parituntistaan joka yö, on tuo Baby Wallabyn ensipeittosetti. Vauvaa on helppo liikuttaa oman neppareilla lakanaan kiinnitettävän peiton kanssa omasta sängystä viereeni syömään ja takaisin. Neppareiden ansiosta voin olla varma, ettei peitto joudu Samuelin naamalle kesken unien ja voin näin itsekin nukkua rauhassa (olen vähän neuroottinen peittojen ja tyynyjen kanssa). Materiaali on ihanan pehmeää ja ulkonäkö todellakin täysi kymppi. Todella kätevää on myös se, että peiton kokoa saa säädettyä neppareilla, joten käyttöikä on pitkä.

Baby Wallaby on suomalainen perheyritys, joka lanseerasi ihan täydellisen vauvojen ja lasten tuotesarjan alkukesästä. Tuotteissa käytetyt materiaalit ja ihanan simppeli ja ajaton ulkonäkö saavat ainakin minut hyppimään innosta. Etenkin nyt toisen lapsen kanssa olen todellakin halunnut panostaa ulkonäön lisäksi myös materiaaleihin huomattavasti enemmän mitä ymmärsin Olivian aikaan tehdä. Vitsi, että mä olen aina jotenkin niin ylpeä, kun saan esitellä suomalaisia luovia tyyppejä, jotka ovat osanneet luoda jotain niin kätevää kuitenkin niin kauniilla tavalla ja uskaltaneet tehdä siitä itselleen elämäntyön ja helpottaa muidenkin elämää.

Onko Baby Wallaby teille tuttu merkki? Käykää ihmeessä kurkkaamassa ja ihastumassa. Me saatiin myös musta vaunuverho Bugiksiin ja meidän äitikin jo sanoi, että vaunut vaan paranivat ulkonäöltään ihanan vaunuverhon ansiosta. Tuo vaunuverho nahkaisella logolla on todellakin täykky ihan kaikin puolin. 

Nyt äkkiä Samuel oman peittonsa sisään ja minä omani ennenkuin valvomisrumba taas alkaa! Kauniita unia ihanat <3

Peitto saatu Baby Wallabylta näkyvyyttä vastaan. / Duvet set was sent to me for visibility on the blog.

//We moved from a three-room-appartment to another so Samuel did not get his own room and our bedrooms ar quite small. I still managed to build a pretty little corner for our little boy to start sleeping in. I did that plane with washi tape and Cam Cam Copenhagen mobile was just perfect to be put next to it. Just love how simple but pretty it turnet out to be. The best thing though is the Baby Wallaby duvet set that S is sleeping in. It is a duvet that is attached to the sheet making it safe for a baby to sleep and to be moved in. I just love all the products from Baby Wallaby as the materials and looks are perfect. Check them out and I guarantee you'll fall in love! Good night lovelies <3//

2 kommenttia: