Kolme asiaa

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

3 asiaa, joista pidän...
Siisteys. Mulla on niin älyttömän levoton olo, jos kotona on epäsiistiä ja sotkuista. Pidän ystävien kanssa lounastelusta ja kahvittelusta ja sitä mulla onkin nyt ikivä melkeinpä enemmän kuin mitään. Pidän myös rauhallisista koti-illoista ilman yhtään stressiä, hyvää naposteluruokaa ja ihanaa seuraa. 


3 asiaa, joista en pidä...
En pidä lainkaan siitä, jos joku mustamaalaa tai alentaa jotain muuta vain ja ainoastaan nostaakseen itsensä korkeammalle. En voi sietää kiirettä, vaikka varsinkin nyt kahden lapsen kanssa jokainen päivä sisältää sitä enemmän tai vähemmän. Kateudesta, siitä en pidä. 

3 asiaa, joita tein viikonloppuna... 
Söin juustoja ja paljon! Vietin kolme tuntia aivan ihanan valokuvaajan, kahden lapsen ja miehen kanssa newborn kuvia kuvatessa - se oli melkoista se. Sain viettää omaa aikaa vauvan kanssa vain häntä monta tuntia nuuhkutellen. 

3 asiaa, jotka osaan... 
Osaan olla luotettava. Osaan olla järjestelmällinen ja halutessani teen, suunnittelen ja saan paljon aikaan. Olen mielestäni hyvä puhumaan oli se sitten isommalle joukolle tai ihan Tuomakselle. 


3 asiaa, joita en osaa...
En osaa antaa periksi, oikeastaan missään - tämä on samaan aikaan hyvä sekä huono juttu (kompromisseja olen kuitenkin taitava tekemään ja keksimään). En osaa mennä ajoissa nukkumaan juuri koskaan. En osaa jättää mitään kesken, ikinä.

3 asiaa, jotka haluaisin osata...
Haluaisin osata kirjoittaa ja lukea arabiaa. Haluaisin olla loistava kuvaaja - tai ainakin paljon parempi kuin nyt (ja omata paremman kaluston). Haluaisin hallita jonkin taiteenalan, ei niin väliä minkä. 

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä...
Käydä läpi ns. tärkeiden papereiden laatikko ja siistiä se turhasta. Minun pitäisi käydä Olivian vaatekaappi läpi, siivota se ja heittää pienet pois. Minun pitäisi myös tehdä ostoslista sunnuntain nimiäisiä varten. 


3 asiaa, joista stressaan...
Ha, saako kirjottaa miljoona? Stressaan kaikkea maan ja taivaan väliltä! Mutta just nyt stressaan, 25 kohdan to do -listaa, joka jäi odottamaan huomista (ruksasin tänään jo 10 kohtaa yli, mutta 25 jäi). Stressaan raha-asioita aina, joskus enemmän joskus vähemmän. Stressaan myös ihan vähän, että saanko toteutettua visioni nimiäisiin just eikä melkein. 

3 asiaa, jotka saa minut rentoutumaan... 
To do -listan rypistäminen ja heittäminen roskiin, kun kaikki kohdat on vedetty yli! 
Telkkarin katsominen, kun kaikki muut asiat on jo tehty. Parasta on hitaat aamut, kun voi pötköttää ja tehdä lemppariaamiaista perheen kanssa. 

3 asiaa, joista puhun usein...
Puhun melko luonnollisesti eniten lapsistani. Puhun usein kotona ns. päivän kuumista aiheista ja haaveilen ääneen usein.


3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle...
Ensimmäisenä mieleen tuli kaulahuivit - ne on syksyn ihan must! Rakastan kotivaatteita, joten toppi, mukavat housut ja huppari sekä villasukat ovat ehdoton combo koti-oloissa. Korkeavyötäröiset farkut ja neuleet ovat kodin ulkopuolella se lempparein juttu lenkkareiden kanssa.

3 asiaa, joita en pue päälleni...
Leveälahkeiset housut eivät edelleenkään tunnu omalta. Edestä nyöritettävät paidat ovat minusta ihania, mutta tällä rintavarustuksella ihan nounou. Kumisaappaat eivät vain ole mun juttu lainkaan, ei oikeastaan edes metsässä. 

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia...
Uusi kamera ja putkia siihen (huokaus). Iso ja ihana parvekkeemme kaipaisi vähän sisustamista. Uusi macbook olisi ajankohtain aika pian. 


3 asiaa, joista unelmoin...
Oma koti Turusta <3 Reissu-unelmat elävät ihan koko ajan. Unelmoin kiireettömästä ajasta koko perheen kesken. 

3 asiaa, joita pelkään... 
Lasten saamisen myötä olen ymmärtänyt mitä menettämisen pelko tarkoittaa - pelkään menettäväni minulle rakkaan ihmisen. Pelkään epäonnistumista ihan missä vaan asiassa. Pelkään, vanhempieni puolesta.

3 asiaa, jotka toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa...
Toivon, että alan hallitsemaan tätä uutta arkea koko ajan paremmin ihan joka asiassa, kuten ajankäyttö, kaikkien huomioiminen tasapuolisesti ja järjestyksen ylläpitäminen. Toivon myös, että vanhempani löytäisivät jälleen kotinsa suomesta mahdollisimman pian. Toivon, että saan taas liikunnasta pian iloa ja jaksetaan kaikki talven läpi energisempinä ja onnellisempina kuin koskaan! 

Psssst. Kuvan ihanat Tellkiddo .lakanat saatu Li'l Decorin ja blogin yhteistyön tiimoilta. Koodilla MINI&ME2016 saat -20% alennusta yli 40 e ostoksista Li'l Decorin valikoimasta (poislukien Oliver Furniture sekä Sophie la Girafe) 7.10. saakka!

2 kommenttia:

  1. Siisteys on mullekkin tärkeää, kakille on oma paikkansa. :D Kaulahuivit myös täällä suosiossa. Sullahan on tosi hienoja kuvia täällä. Kiva blogi, liityn lukijaksi. Tervetuloa tutustumaan Lumikallio blogiini, siellä on kiva syksyinen arvontakin menossa. :)

    VastaaPoista