Meidän lauantaipäivä

lauantai 15. lokakuuta 2016


Herättiin koko poppoo noin kello yhdeksän maissa ja vaikka nyt tiedänkin, että ammun itseäni polveen, niin nukuttiin Samuelin kanssa paras yö tähän asti - yhden pysähdyksen taktiikalla ilman suurempia ähinöitä. Syötiin rauhallinen perusaamupala kaikki yhdessä ja oli jotenkin ihanan rauhallinen fiilis edellispäivänä siivotussa kodissa ja ihanan syksyinen fiilis kynttilöiden palaessa samalla, kun ikkunasta näkyy harmahtava, mutta ihanan värinen syksyinen maisema.

Puolen päivän aikaan Tuomas ja Olivia lähtivät pyöräilemään ulos ja minä jäin muokkailemaan Sampan kuvia ja ehdin vähän järjestelemään kotiakin. Tuo metalliristikko on edelleen niin mun suosikkijuttu ja kaipaisin siihen kovasti jotain uutta vaikkakin tuo suhteellisen uusi roikkuva ruukku on kyllä kuin nenä päähän. Samuelkin nukkui pisimmät unensa done by deerin ihanassa unipesässä. Unipesä on kyllä ollut ihan suosikki nukutuspaikka päivisin, koska sen siirtely on niin helppoa ja Samuel pysyy siinä hyvin kyljellää ja nukkuu siten parhaimmin. Onhan tuo ihana ja varmasti vauvalle jotenkin ihanan pehmeä ja turvallisen oloinen.

Tuomas ja Olivia tulivat takaisin ihan kylmissään ja Tuomas pyysi, että tehtäisiin vanha kunnon lihapata ruoaksi ja suostuin viimein (Tuomas on pyytänyt ruokaa jo viime kesäkuusta asti, mutta en ole suostunut tekemään niin talvista ruokaa keskellä kesää). Syötiin nopeasti pieni lounas, jonka jälkeen lähdettiin yhdessä Puuvillaan vaate- ja ruokaostoksille. Olivia pääsi puuhavillaan leikkimään Tuomaksen kanssa ja me paineltiin Samuelin kanssa ostamaan mulle jotain päällepantavaa. Vielä ei vanhat farkut mahdu päälle, mutta en suostu enää kulkemaan äitiyshousuissakaan, joten jotain oli saatava ja onneksi löytyi. Arnoldsin kahvien ja ruokakaupan kautta tulimme kotiin. Onpa muuten ihana, kun Olivia pystyy vaivatta työntämään veljeään vaunuissa, kun aisan saa niin matalalle ja vaunut ovat niin keveät!

Laitoimme kotona heti padan porisemaan ja Tuomas ja Olivia pääsivät saunaan. Minulta jäi välistä, kun Samuel ei suostunut nukkumaan ja oli vähän itkuinen. Saunan jälkeen pääsimme vihdoin nauttimaan pataruoasta ja ai että se oli kyllä hyvää. Jälkkäriksi saimme kaikki omat kipot nameja karkkipäivän kunniaksi.

Aika siisti lauantaipäivä jos minulta kysytään. Huomenna sitten ihan eri maisemissa, kun lähdetään vähän tutkailemaan Porin parhaita ulkoilumestoja :) 

Done by deer -unipesästä saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan Oz babylta. 

//Today was a very good day. Samuel finally slept well last night (should not have said that aloud..) and we had a very slow monrning with candles and good breakfast. Olivia and Tuomas went for a bike ride as I stayed with Samuel who was sleeping to edit photos. We also went shopping for me (for once!). I desperately needed some clothes because I'm sick of my pregnancy clothes but my old clothes wont yet fit me.. Fortunately I found something - yay! After shopping we came home and cooked a delicious dinner and had it after sauna. Now we are all sitting on the sofa and having some sweets to make this saturday even a little sweeter.//

4 kommenttia:

 1. Oi onpa hyvännäköistä tuo lihapata! Onko siihen jokin resepti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se oli! Googlaa kotilieden lihapata - sieltä löytyy :)

   Poista
 2. Mä jo ennen kun luin tekstiä niin katoin kateellisena noita Samuelin kuvia - näyttää niin mukavalta oltavat tuossa unipesässä että ittellekin ihan tuli sellanen olo että haluun vaan käpertyä johonkin! :D Ihania kuvia ja ihanan kuulonen päivä!

  VastaaPoista