Helpoin herkkuvälipala!

tiistai 22. marraskuuta 2016

Me ollaan mukana Ella's Kitchenin ja Lifien kamppiksessa, jossa saatiin tutustua ja maistella Ella's Kitchenin luomuvälipaloja. Täysin uudesta tuttavuudesta ei ole nyt kyse, mutta sattiin kuitenkin maistella paljon uusia makuyhdistelmiä. Muistan ostaneeni näitä jo Olivian vauva-aikaan ja innostuin pussityylisistä välipaloista niiden helppouden ja siisteyden takia. Niin helppoa antaa tuollainen pussi lapselle käteen ja sieltä terveellinen ja herkullinen välipala eksyy kuin itsestään lapsen suuhun. Olivia aloitti englannin kielisessä leikkikoulussa syyskuussa eikä siellä tarjoilla lounasta, vaan jokainen tuo oman "snackin" mukanaan. Aluksi olin vähän huolissani, että miten keksin jokaiselle päivälle terveellisen ja ravitsevan välipalan. Ensimmäisinä päivinä laitoin erilaisia jugurtteja aina mukaan, mutta se ei oikein toiminut, koska en ollut varma menevätkö eväskassit aina heti kylmään ja lusikkakin usein unohtui matkasta. Aika pian eväskassiin eksyikin pienen leivän lisäksi porkkanaa, erilaisia hedelmiä sekä erilaisia hedelmäsosepusseja neidin toiveiden mukaan. Olivia innostui värikkäistä pusseista heti ja minulla oli hyvä mieli, kun tiesin, että Olivia saa oikeasti terveellistä kevyttä välipalaa joka päivä. 


Parasta juuri Ella's Kitchenin välipaloissa, luomusmoothieissa ja -soseissa on ihanan aidon maun lisäksi se, ettei niihin ole lisätty mitään lisäaineita eikä edes vettä, joka selittääkin ihanat vihannesten ja hedelmien vahvat omat maut. Tykkään myös siitä miten hedelmiä ja vihanneksia on pelottomasti yhdistelty ja näin saa myös niitä erikoisempia makuja sekä makuyhdistelmiä ja vihanneksia lapsen suuhun. 

Olivialla on myös kahtena päivänä viikosta harrastuksia ja Ella'sin luomusoseet ovat silloinkin osoittautuneet superhelpoiksi välipaloiksi, jotta harrastuksessa jaksaa tanssia tai lyödä palloa sekä juosta. Usein aina lähdetään kiireellä ja eväs pitää syödä autossa, mutta itse vihaan autossa syömistä ja sitä mahdollista sotkua ja murustelua, mutta näiden pussien kanssa mitään ongelmaa ei ole ja eväs menee masuun asti ilman mitään sotkua ja pussista on helppo imeä viimeistä tippaa myöden kaikki parempiin suihin.


Saatiin Ella's Kitcheniltä maisteltavaksi persikka-banaani, porkkana-omena-palsternakka, bataatti-kurpitsa-omena-mustikka, banaani-omena, mansikka-omena sekä parsakaali-päärynä-herne makuyhdistelmiä. Kyllä Olivian suosikeiksi ehdottomasti päätyivät kaikki nuo hedelmäsoseet ja minä pidin erityisesti porkkana-omena-palsternakasta! Olivia ei malta odottaa, että pääsee syöttämään myös veljelleen näitä herkkuja ja kokeilemaan, että mikä juuri hänen lempparimakunsa voisi olla - hetki pitää kuitenkin vielä odotella. 

Ella's Kitchenin Facebook-sivuilla on käynnissä kilpailu, jossa jaetaan omia elämänmakuisia ruokailuhetkikuvia. Palkinnoksi voi voittaa lastenvaatepaketin sekä Ella's Kitchen -tuotteita. Kävin itsekin kurkkaamassa kuvia ja voi miten ihania - menkäähn ehdottomasti osallistumaan!

Syödäänkö teill Ella's Kitchenin välipaloja? Mikä on teidän lasten lempparimaku?
Yhteistyössä Ella's Kitchen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti