Itsetehty kaunis joulukalenteri

keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Viimevuonna tein Olivialle ihan mielettömän ihanan kalenterin (löytyy täältä), joka sisälsi jos jonkinlaista pikkusälää ja Olivia rakasti sitä paljon. Tänä vuonna sälän määrä piti ehdottomasti minimoida ja tuolle metallisäleikölle olin jo keksinyt jotain muuta ihanaa. Värkkäsin seinälle siis ihan toisenlaisen, mutta edelleen silmiähivelevän joulukalenterin.


Ostin täytteeksi 4-6 -vuotiaille tarkoitetun Oppi&Ilo puuhakorttipaketin ja jokaisen arkipäivän pussissa on aina kolme tehtäväkorttia. Viikonlopuille laitoin vähän herkkuja, pieniä pikkulegopaketteja ja -pusseja, yhden aarteenetsintälapun, josta löytyy pieni paketti, elokuvaliput sekä liput Koiramäen Jouluun. 


Askarteluliikkeestä löysin kaiken kerralla sisältöjä lukuunottamatta. Piirtelin pusseihin itse vähän koristuksia ja loput tein teipeillä. Muuten kokoaminen oli todella helppoa ja nopeaa. Tykkään, kun Olivia yltää itse tuosta ottamaan, vaikkakin meinaa jo hyppiä seinille, kun ei malttaisi olla koskematta ennen aikojaan. Kauaa ei kuitenkaan tarvitse kenenkään enää odotella, kun huomenna saa jo avata ensimmäiset luukut kaikista kalentereista. Aikaa on kuitenkin vielä sen verran, että ehdit sinäkin vielä tämän tyylisen väsämään, jos on jäänyt viimetippaan :) 

Millaisia kalentereita teiltä tänä vuonna löytyy? Valmiita vai itsetehtyjä vai molempia? Meillä on suklaa- ja salmiakkikalenterit, teekalenteri sekä tämä Olivian oma ihana - kyllä nyt kelpaa meidänkin odotella joulua <3

5 kommenttia:

  1. Moikka! Sulla on aina niin hyväntuulisia postauksia ja kauniita kuvia. <3 millä kameralla ja kalustolla sä kuvaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista <3 mulla on tosi vanha canon 550D ja sigman 30mm. Kovasti haaveissa ois parantaa kalustoa huomattavasti, mut toistaseks se ei oo rahallisesti mahdollista. :)

      Poista