kaksytseitsemän

keskiviikko 16. marraskuuta 2016


Täytin sunnuntaina 27 ja synttäripostaus jäi uupumaan koska meidän pieni herra päätti antaa mulle synttärilahjaksi tähän asti huonoiten nukuttuja öitä. Mutta ei se mitään, mulla on taas vuosi aikaa miettiä 27-vuotiasta itseäni ja kirjoittaa siitä teillekin. 

Näin 27 -vuotiaana en oikeastaan voisi olla onnellisempi ja ylpeämpi kaikista niistä asioista joita olen saavuttanut ja tehnyt. Olen naimisissa elämäni miehen kanssa, minulla on kaksi maailman kauneinta ja täydellisintä lasta, jotka tekevät mun elämästäni kokonaisen, olen opettaja ja jatkan edelleen opintoja, joista olen aina unelmoinut ja tietysti minulla on parhaat mahdolliset ystävät ja läheiset ympärilläni, heitä ei ehkä ole miljoonittain, mutta he ovat sitäkin tarkempaan valittuja ja ainutlaatuisia. 

Kaksikymmentäseitsemän ei todellakaan ole vanha, mutta kuitenkin tarpeeksi vanha ymmärtämään kaiken sen arvon mitä olen saavuttanut ja että osaan kiittää asioista itseäni, voin aidosti sanoa olevani itsestäni niin pirun ylpeä! Olen toki elänyt melkein kolmasosan elämästäni Tuomaksen kanssa ja myös häntä saan kiittää niin monesta asiasta ja moni ylpeydenaiheista onkin meidän yhdessä saavuttamia asioita. Parasta tässä iässä on kuitenkin se, että vaikka olen saavuttanut jo suurimmat unelmani, niin niitä riittää edelleen ja minulla on vielä lähes koko aikuiselämä aikaa toteuttaa niitä itse ja perheeni kanssa yhdessä. Näin äitiyslomalla olessa elämä kieltämättä tuntuu hieman pysähtyneeltä, mutta yritän nauttia tästäkin ainutlaatuisesta ajasta niin kauan kuin sitä kestää ja sitten taas ryhtyä satalasissa toteuttamaan itseäni sekä perheen äitinä että uraihmisenä. Seuraava etappi onkin varmasti saada ne maisterin paperit ulos ja alkaa jahtaamaan sitä omaa täydellistä työpaikkaa. Sitä ennen kasvatan vielä lapsiani kotona ja pyrin kehittämään itsessäni niitä asioita joita pystyn kotona ollessa tekemään - niitä riittää ihan varmasti. Hyvää synttäriä siis vielä kerran mulle, you go girl! 

//Last Sunday I turned 27 and I could not be happier of all the amazing things I have achieved. I am married to the man of my life, I have two most amazing and perfect kids who make my life whole, I am a teacher and still studying the things I have always dreamed of, I have the best few friends I have carefully selected to be sharing this life with. 27 is not old but it's old enough to be wise and so damn proud of my life and me, the person who made it all happen! So once more, Happy birthday to me!//


4 kommenttia:

 1. Hyvää synttäriä sulle! <3
  Vanhenemisessa on parasta kun koko ajan löytää enemmän itseään ja omaa paikkaansa tässä elämässä. Kaikki se nuoruusvuosien kipuilu on takana ja nyt itsestään, niinkuin sanoit, osaa olla jo ylpeä. Mä olen saman ikäinen kuin sä ja tää on ikä jossa on hyvä olla!

  T.Tiia

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! :) Se on jännittävää, kun yhtäkkiä onkin jo näin "aikuinen" ja saavuttanut ne asiat, joita ajattelikin saavuttaneensa tässä iässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on ja se on hassu fiilis, kun sen tajuaa yhtäkkiä!

   Poista