Parasta just nyt

sunnuntai 6. marraskuuta 2016


Nuo koko ajan pullistuvat jalat. Samuelin kaksari kasvaa ja posket pullistuvat juuri kuten pitää. Ihana pieni mies, jolle maito menee varmasti oikeaan osoitteeseen. Saan taas olla niin onnekas, kun oma maito riittää ja imetys onnistuu. Kulunut viikko oli ns. tiheän imun viikko (hoitaja sanoi, että niiden kuuluisi kestää max. aina viikon kerrallaan - huojentava tieto!) ja luulin jo hetken, että joudutaan lisämaidolle, mutta onneksi se on nyt ohi ja kaikki on taas normaalia. 

Kynttilöiden valo. Aamulla poltan, päivällä poltan ja illalla poltan. Syksyn ja talven ehdottomia ykkösjuttuja!

Telkkariohjelmat. Sairaan kivoja sarjoja on tullut koko syksyn telkkarista ja onni mun, kun kuitenkin olen sohvan vankina pitkiä aikoja päivästä. Lemppareita tällä hetkellä: Sorjonen, Roba, Downshiftaajat, Ex-onnelliset, Greyn Anatomia ja on niitä varmaan muitakin. Kaikkea en kerkiä katsomaan tietenkään oikeaan lähetysaikaan, mutta onneksi netistä näkee kaikki. Mitä te katselette telkkarista nyt? 

Mun maailman ihanimmat ja kilteimmät lapset. Kulunut viikko on ollut aivan hirveä ihan joka kantilta. Lapset olivat kiukkuisempia kuin koskaan, minä olin väsyneempi kuin koskaan ja Tuomaksella on ollut hirveästi taas töitä ja on ollut pois kotoa. Tänään kuitenkin vihdoin tuli käänne hommiin ja kaikki on sujunut loistavasti lasten kanssa. Hommaan saattaa vaikuttaa myös se, että sain viikonloppua nukuttua kunnolla. 

Niin se nukkuminen mihin jo yllä viittasin! Tuomas heräsi viime yönä Samuelin kanssa ja minä sain nukkua. Ja tänään nousin sängystä vasta kymmeneltä - huh. Ihmekkään, että nyt on aika hyvä fiilis. Nukkumiseen liittyy myös se, että meidän lapset nukahtavat molemmat ihan itekseen omiin sänkyihinsä, kun he sinne jätämme. Samuelin kanssa tilanteet saattavat vielä elää enemmänkin, mutta just nyt nautin tästä.

Ystävät ja perhe kylässä. Viikonloppuna Viivi ja Miika kävivät kylässä pitkän kaavan mukaan ja huomenna saadaan lasten mummi kylään pidemmäksi aikaa. Luonnollisestikaan en ole kerennyt vielä tutustumaan kehenkään täällä Porissa monestakin syystä ja olo on välillä aika yksinäinen, joten on tosi ihanaa, kun täällä käy tärkeitä ihmisiä usein <3

Iltapalan juustotarjotin. Viikonlopulta jäi yli juustoja ja aion nauttia niitä nyt täällä hiljaisuudessa kynttilän ja tv:n valossa. Nyt on kyllä tullut syötyä juustoja ja susheja koko yhdeksän kuukauden edestä ihan varmasti, mutta se jos mikä on oikeutettua just nyt. Niin ja onhan tuolla vielä porkkana-juustokakkuakin jääkaapissa - voi luoja se on hyvää!

Lähestyvä talvi ja joulu. No okei, talvifani en varsinaisesti ole, mutta onhan se ihana katsella Olivian innostusta ihan pienestäkin lumimäärästä ja tuosta kylmästä ilmasta (niin outo). Jouluihminen kuitenkin olen ja ainakin glögikausi on jo korkattu hyvinkin isosti ja joulu-/kausivalot odottavat pöydällä ripustamistaan. Huonekuusi koristaa jo olohuonetta ja pian hankin myös hyasintit pikkukippoihin. 

Tuleva viikko. Ensi viikolla juhlitaan taas vaikka kuinka paljon. Mun synttärit ja isänpäivä - jee! Mitään suuria paardeja tuskin tulee eikä me muutenkaan olla mitenkään suunniteltu mitään muuta kuin että isänpäiväksi mennään Tampereelle juhlimaan isejä. Eiköhän me jotain keksitä ja johonkin päästä juhlistamaan meitä molempia. On se kyllä, kun niin monena vuonna jaan mun synttärit isien kanssa, mutta ompahan tuplasyy juhlaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti