Two months

torstai 24. marraskuuta 2016


Eilen täytin kaksi kuukautta!

- En edelleenkään nuku öisin! Ha!
- Syömisrytmit ovat helpottaneet, enkä vaadi maitoa ihan jatkuvalla syötöllä.
- Nukun oikein hyvin aamupäivisin ulkona, jos olen ensin nukahtanut autossa syvään uneen... Juu en ole mikään ihan yksinkertainen miekkonen.
-  Taaskaan en tiedä strategisia mittojani, sillä ne saadaan huomenna neuvolasta. Kaksarista päätellen ihan hyvältä näyttää ja painoa ja pituutta on varmasti tullut roimasti! Koon 62 vaatteet ovat juuri sopivia.
- Hymyilen lähes aina kun en itke. Eniten hymyilyttää sisko ja sen pusut edelleen sekä se, kun äiti pienesti heittelee ilmaan. Niin, myös vessan hymynaama on hassu.
- En oikein ymmärrä mitään edelleenkään lelujen tms. päälle enkä viihdy lainkaan yksin lattialla.
- Sitterissä tykkään edelleen pomppia.
- Isin ääni on sellainen, joka saa minut hymyilemään, mutta jos mua huudatuttaa ihan hulluna ilman syytä, niin siihen ei auta, kun äidin syli ja hytkyttely.
- Meillä on siskon kanssa sellanen diili, että ei yleensä huudeta samaan aikaan, vaan sillon jos sisko huutaa jostain ihmeen syystä, niin mä oon hiljaa ja alotan sitten huutamisen, kun se lopettaa ja toisinpäin. Ihan vaan ettei vanhempien tärykalvot säästyisi turhalta hiljaisuudelta. Tosin, ollaan me joskus kuoronakin vedetty, esim. kaupassa...
- Nyt vähän jo itsekin jännitän, että minkä väriset silmät minulle tulee. Nyt mulla on tosi siniset silmät ja ne ovat paljon vaaleammat mitä siskolla on kuulemma ollut.
- Kylpy ja suihku ovat edelleen ihan ykkosjuttuja.
- Olen ehkä jo vähän löytänyt nyrkkejäni - pikkuhiljaa. 
- Mulle on keksitty ihme arsenaali lempinimiä: Sam(p)soniitti, Samppaliini, Samppa ja lista jatkuu ja jatkuu.
- Kyl mä vaan oon söpö tyyppi yhä edelleen! <3


//Yesterday I turned two months! I still love milk and taking baths and showers. I smile a lot and my sister's kisses are my favourite. I still keep my mom awake during nights but I love sleeping at noon after we tak my sister to her play school. I am still wondering what colour my eyes will be as now they are blue and a lot lighter than my sister's were when she was a baby. I love bouncing on my baby bouncer and I might have found my hands - awesomeness! I'm pretty sure I'm the cutest and sweetest baby boy <3//


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti