Haaveammattina paketoija

sunnuntai 18. joulukuuta 2016Eilen illalla ja tänään aamulla sain vihdoin sen verran omaa aikaa, että pääsin oman lempipuuhani ääreen nimittäin paketoimaan lasten joululahjoja! Mietin aamulla, että voi että kun musta tulisikin isona paketoija - se olis niin siistiä. Luulen kuitenkin, että pidän silti kiinni tosta mun ehkä silti ensteks lemppareimmasta urahaaveesta ja jätän nää paketointipuuhat ihan vaikka vaan harrastukseksi. Mutta ehdottomasti, jos opehommat alkaa joskus kyllästyttämään, niin mä pistän paketointibisnekset pyörimään! Haha! Noh, mutta ihan tosissaan mietin tämän vuoden paketteja ihan tosissaan ja halusin tehdä paljon erilaisia, lähinnä siksi, että en osannut päättää mun kaikista visioista, että mitä toteuttaisin. Halusin selkeitä, luonnonläheisiä ja kauniita paketteja. Olivia ja Samuel (varsinkaan) eivät pakettien ulkonäköön hirveästi kiinnitä huomiota, koska se sisältö varmaan on se tärkein toistaiseksi, joten haluan, että paketit hivelevät omaa silmää sen hetken ennen  kuin ne revitään kappaleiksi. Käytin oikeasti monta tuntia ja iltaa ja iltapäivää näiden suunnitteluun - haha! Oli se sen arvoista.


Käytin paketointiin tänä vuonna: 
 • läpinäkyvää teippiä ja sakset
 • Valkoista paperia (Ikeasta ostettu lasten iso maalausrulla)
 • Mauri Kunnaksen joulupukkipaperia
 • Ruskeaa voimapaperia
 • Tigerin harmaata voimapaperia (pinkkiä toiselta puolelta ja näissä kuvissa väri näyttää vähän väärältä. Väri on oikeasti nätti tumman harmaa)
 • Mustaa paperiteippiä (nuo "läiskät" valkoisissa paketeissa) 
 • Mustaa, ruskeaa ja valkoista juuttinarua
 • Valkoista tekonahkanarua
 • Valkoista lahjapaperinarua ja mustavalkoista narua
 • Koristekulkusia
 • Tigerin pieniä pakettikortteja
 • Itsetehtyjä soodataikinakoristeita (osaan painettu kuusenoksalla kuviota ja nimi)
 • Kuusen- ja eukalyptuksen oksia
 • Dymoa
 • Liitutauluklipsejä (Tiger)
 • Valkoinen liitutussi
 • Pieni kuusenkoriste (Tiger)
 • Mustaa tussia


Hihkuin ilosta, kun kaikki mun visiot toimivat ja paketeista tuli niin suloisia! Melkein tekisi mieli perua pukki ja laittaa lahjat jo nyt koristmaan kuusen alusta - haha! Olivia ei kyllä malttaisi jättää niitä rauhaan, joten jätetään ne vielä toistaiseksi koristamaan kellarin häkkivarastoa. Täytyy sanoa, että meillä on tänä(kin) vuonna katseltu joulupukki ja noitarumpu ainakin kerran päivässä ja siksi oli pakko ostaa tuota ylisuloista lahjapaperiakin ja nyt kun näitä kuvia katselen niin vähän harmittaa etten paketoinut enemmänkin paketteja siihen. Onneksi vielä on muutama paketti paketoitavana, niin saan vielä mahdollisuuksia käyttää mitä tahansa näistä ideoista! 

Mitäs pidätte? Panostetaanko teillä paketointiin vai kääritäänkö ne äkkiä aattoaamuna ensimmäiseen paperiin mitä löytyy? Tällä hetkellä nämä värit miellyttävät mua ihan kaikessa oli kyse sisustamisesta, pukeutumisesta tai näköjään jopa paketoinnista. Punainen ei vaan tällä hetkellä iske ja siksi sitä ei näy edes joulupaketeissa. Silti nämä mielestäni henkevät aika paljon joulua minulle. Ai että mä rakastan tätä puuhaa - saanko tulla teillekin paketoimaan?

10 kommenttia:

 1. Onpa kauniita ja ihania paketteja. Tuo nalle on mainio idea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Törmäsin tohon ideaan jossain ja oli yksi paketti pakko toteuttaa noin <3

   Poista
 2. Saa tulla paketoimaan! Tykkään kyllä paketoida, mutta nykyään se täytyy tehdä yöllä salassa kun päivällä lapset ovat aina paikalla ja siksi paketointi tahtoo olla nopeaa ja sen näköistäkin. Ihania paketteja sinulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tein yöllä, mutta nopeudesta ei kyllä ollut tietoakaan! On se vaan niin kivaa, että ei pienet extra univelat tunnu missään (eipä sillä että ne tässä univelkakonkurssissa muutenkaan tuntuis enää)! Kiitos <3

   Poista
 3. Oih mä myös niin rakastan paketoimista! Just myös kirjotin aiheesta ;) Enää pari lahjaa paketoimatta, kuin tylsää :/ Ihania paketteja oot tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Mullakin vielä pari ilman pakettia - tosin ei niitä oo vielä ostetukaan :D

   Poista
 4. Ihania paketteja! Mielelläni paketoin muutaman helpon muotoisen paketin mutta urakkapaketointi ja varsinkin hankalammin paketoitavat lahjat onkin sitten jo eri juttu. Monesti annankin varsinkin lapsille lahjoja kirjekuoressa, esim. HopLop-käyntejä yms. mukavaa yhteistä tekemistä. Omia lapsia ei siis ole mutta kummilapsia ja sisarusten lapsia siitäkin edestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mutta toi onkin hyvä idea aina! :) vihaan myös hankalasti paketoitavia, kun ne aina näyttääkin rumemmalta..

   Poista
 5. Upeita paketteja!
  Itse juuri äsken paketoin pari pakettia ja vooooooiiii luoja, kun en vain tykkää siitä hommasta :(
  Olisit siis saanut tulla meille paketoimaan 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Henna!
   Voi ei, mutta onneksi se on vaan kerran vuodessa vai mitä ;)

   Poista