Joulukortit ja alennuskoodi sinulle

torstai 1. joulukuuta 2016


Käsi ylös kuka on aina ihan viimetipassa joulukorttien kanssa!? Haaa, mun ei tarviikkaan tänä vuonna nostaa kättä, koska tadaaaaa!!! Siinä ne nyt on ja melkein kaikki jo kuorissaankin kiitos yhteistyön Smartphoton kanssa, joka tuli niin osuvaan saumaan ettei ikinä. Sinänsä joulukuvauksiin en nyt jaksanut panostaa, koska Herra S:n asennot ja ilmeet ovat niin vaikeasti hallittavissa ja Olivia jaksaa nykyään pönöttää kameran edessä max nanosekunnin. Pari simppeliä kuvaa sain napasastua ja keksin laittaa syksyn näteimmät kuvat kollaasiksi, josta kuitenkin tuli melko joulunen noiden kolmen yhteiskuvan ansiosta. Smartphotolta oli ihan älyttömän helppo tilata ihan kuvana mun itse valmiiksi tekemät kuvakortit. Sieltä voi kuitenkin ladata myös omia korttipohjia ja tehdä mitä erilaisempia joulukortteja. Muutenkin valikoima erilaisia kuvatuotteita on todella laaja ja ajattelin ihan pian naputella pari joululahjaakin sieltä. Mutta siihen illan parhaaseen uutiseen:

Jos sinä kuulut niihin, jotka ovat niitä niin sanottuja mattimyöhäsiä, niin kuule onni onnettomuudessa tällä kertaa! Nyt saat Samrtphotolta koodilla aijaii -30% alennusta yhdestä tilauksesta aina 31.1.2017 saakka!! Eli jos sinulla on joulukorttien lisäksi joululahjoja tai mitä tahansa muuta kuvatuotetta tilaamatta, niin nyt on just eikä melkein se hetki tehdä se. 

Itse tilasin ison kasan neliökuvia valkoisilla reunoilla, paperikuvia lempparikuvista puolen vuoden ajalta sekä kuvia, joita alan innolla lätkimään lasten vauvakirjoihin heti huomenna. Kehyksiinkin tilailin suurennoksia ja muita. Ihanaa, kun oli niin helppo tehdä tilaus ja nyt taas on monta asiaa ruksattu sata kilsaa pitkältä to-do-listalta. 

Yhteistyössä Smartphoto

2 kommenttia: