Lapsen Maailma + lehtiarvonta

maanantai 12. joulukuuta 2016

Kun blogit alkoivat yleistymään niin minulla, kuten aika monella muullakin, loppuivat erilaisten naistenlehtien kestotilaukset eikä niitä lehtiä tullut enää ostettuakaan minkään kaupan lehtihyllyltä. Lähestulkoon kaiken mitä voin lukea naistenlehdistä löydän myös netistä ihan ilmaiseksi ja ilman sen suurempaa vaivannäköä. Muutaman vuoden aikana olen ostanut tasan tarkkaan kerran vuodessa jonkunlaisen joululehden ja Olivialle jotain lasten puuhalehtiä tai muita vastaavia. Olen ajatellut, että kaikki lehdet ovat ainakin omalta osaltani historiaa eikä niitä tule enää luettua, vaikka niissä se ihan oma kiva fiilis onkin puhelimen tai tietokoneen ruutuun verrattuna.

Sain jokin aika sitten mahdollisuuden tutustua Lapsen Maailma -lehteen, joka on Lastensuojelun Keskusliiton julkaisema aikakausilehti, jossa käsittellään lasten ja nuorten kasvatusta sekä lastensuojelukysymyksiä. Aluksi ajattelin, että enhän mä mitään lehtiä lue ja kyllähän niitä juttuja tulee netissä kuitenkin vastaan. Olin kuitenkin utelias (onneksi!) ja kävin tutustumassa lehteen ja sen artikkeleihin Lapsen Maailman nettisivuilla. Kiinnostuin heti ihan äitinä sekä myös opettajan ammattini puolesta. Blogit ja jutut joita selaan netissä ovat niitä perus lifestyle- ja perheblogeja, joissa käsitellään lasten elämää ja maailmaa vähän eri tavalla kuin tässä lehdessä. Lehden artikkelit ovat  ennen kaikkea laadukkaita, ajankohtaisia asioita käsitteleviä sekä asiantuntevien toimittajien laatimia. Lehden suunnittelussa hyödynnetään lastensuojelun ammattilaisten tietoa ja kokemuksia sekä muiden lasten kasvussa ja kehityksessä mukana olevien näkemystä. 

 
Lehden artikkeleista huokuu ymmärrys nuorten ja lasten asioista ja juttujen monipuolisuus yllätti minut todella. Lehdestä pystyi lukemaan asioita ihan vauva-ajan asioista kuin myös nuorten elämään liittyvistä asioista. Näin vauvan ja pienen lapsen äitinä sekä myöhemmin nuorten kanssa työskentelevänä tämä lehti on todellinen tietopankki minulle kaikesta mahdollisesta teemaan liittyvästä. Tykkäsin miten lehdessä on sekä painavaa ja vakavaa asiaa kuin myös vähän kevyempää ja iloisempaakin asiaa hyvässä tasapainossa ja kaikesta on kirjoitettu rehelliseen ja asiantuntevaan tyyliin. Myös Tuomas innostui lukemaan lehdestä itseään kiinnostavia asioita, joten uppoaa opeäidin lisäksi myös lääkäri-iskään! Parasta tässä lehdessä on se, että tilaamalla sitä tuet tärkeää lastensuojeluliiton toimintaa. Täytyy vielä sanoa, että lehti on visuaalisesti ihan mieletön! Lehti sisältää paljon upeita kuvia ja kokonaisuus on todella miellyttävä lukijalle (puolet sivuista ei ole mainoksia!). 


Lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa ja tänä vuonna ilmestyi jo lehden 75. vuosikerta. Voit tutustua lehteen myös Lapsen Maailma Facebook -sivuilla (ihana joulukalenterikin heillä siellä!) sekä instagramissa @lapsenmaailmalehti. Luulen, että siellä ruudun takana on monta äitiä, isää ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevää lukijaa, joka voisi olla kiinnostunut tutustumaan Lapsen Maailma -lehteen. Olenkin iloinen saadessani arpoa yhdelle onnekkaalle 6kk:n lehdet kotiin toimitettuna! Osallistut arvontaan jättämällä komentin tähän postaukseen. Arvonta päättyy sunnuntaina 18.12. klo: 00.00. Voit osallistua samaan arvontaan myös Mini & Me Facebookissa tykkäämällä ja komentoimalla tämän postauksen linkkiin ja näin lisätä voittomahdollisuuksia! 


Yhteistyössä Lapsen Maailma

30 kommenttia:

 1. Ehdottomasti mukana, tää on erittäin hyvä lehti! 👍🏼

  VastaaPoista
 2. Mukana, olisi kiva tutustua lehteen :)

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa. Olisi opettajaopiskelijalle mieluisaa luettavaa. Sähköpostiosoitteeni on jasmine.ahola-olli@helsinki.fi

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa.

  vaniljasade@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana, antaisin pojan perheelle lahjaksi. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Töiden puolesta tämä olis huippu joululahja itselle. :)
  minna1995@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 10. Mukana. Mieluusti tutustuisin ekaa kertaa kyseiseen lehteen.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 11. Mukana! h.malmlund@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kiinnostaisi eli mukana! lumitukka@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana! Olisi hyödyllinen niin oman lapsen kasvatukseen kuin työhönkin. emilia_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa
  savikkoilmari@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Mukaan arvontaan

  mirjahelena.savikko@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Onpa mielenkiintoinen lehti, ehdottomasti haluaisin tutustua tähän! :)
  Jenna_laitinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukana arvonnassa, lokakuisen äitinä ja tulevana opettajana kiinnostaa kovasti! :)
  sal-la-@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Olis kiva lukea lehteä. :)

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 19. Värikästä vuodenvaihteenaikaa jokaiselle.:) jarno.trast@netti.fi

  VastaaPoista
 20. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mukana arvonnassa! :)

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 22. Kuulostaa mielenkiintoiselta lehdeltä! Joten mukaan arvontaan jos vaikka pääsis tutustumaan tarkemmin!

  Mirka

  VastaaPoista
 23. Mukana, olis kiva tutustua uuteen lehteen. :) Essi.Pirkkanen@Gmail.com

  VastaaPoista
 24. Mukana! Tuoreena äitinä tähän olisi mukava päästä tutustumaan! :)

  VastaaPoista