Always be yourself unless you can be a unicorn.

tiistai 10. tammikuuta 2017

Then always be a unicorn. 


Olivian synttärit lähestyvät hurjaa vauhtia ja me alettiin todellisiin suunnittelupuuhiin heti uuden vuoden jälkeen. Tänä vuonna Olivia saa ihan ensimmäiset kaverisynttärinsä ja sitten vielä kestitään sukulaisia erikseen. Teemaa mietittiin kovin ja siitä keskusteltiin useaan otteeseen, koska neiti-kohta-neljävee muutti mielipidettään arviolta noin viiden minuutin välein monen tunnin keskustelun aikana. Välillä teeman olisi pitänyt olla ryhmä haun skye (mutta ei sitten kuitenkaan), sitten Star Wars (!?), Frozen (no way), lumikki ja mitä näitä nyt on. Varovasti esittelin omaa ehdotustani ja jotta parantaisin mahdollisuuksiani askartelin Olivialle vielä nopean asusteen tuomaan vähän fiilistä eikä siihen sitten muuta tarvitukkaan ja Olivia tavallaan itse keksi juhliensa teeman (tai ainakin ajatteli näin), joka tänä vuonna on totta kai unicorn! Ihana teema minulle toteuttaa, koska tarjoilut ovat superhelpot keksiä, värimaailma on vähän kaikkea ja koristeita löytyy joka lähtöön ja olen aika varma, että teema on pienten tyttöjen ja poikien mieleen. 

Olivia halusi sovittaa pannan kanssa jo valmiiksi ostettua synttärimekkoaan ja minun yllätyksekseni miniminä halusi, että ottaisin hänestä vielä kuvia. Olin ihan varma, että Olivia huijasi minua innostuksellaan, mutta mitä vielä - ihanat kuvat saatiin, vaikkakaan pantaa ei saanu todellakaan ottaa pois! Kutsut ovat jo matkalla meille ja tänään illalla pitäisi vielä saada aikaiseksi koristetilaus. Kakku on tilattu ja muutkin tarjottavat on jo mietitty tarkkaan. Tänä vuonna mulla on oikeasti vähän sellainen fiilis, että mun ei tarvitse stressata näitä juhlia lainkaan. Ainoa oikea stressinaiheuttaja minulle on se, etteivät kaikki lapsivieraat olisi juuri kipeänä tai muuten estyneitä Olivian synttäripäivänä. Se olisi niin harmillista, kun toinen odottaa juuri niitä ystäviä kylään maailmassa eniten juuri nyt. Niin ja tuosta tuli mieleen, että toinen pieni ongelma on myös se, kun joka päivä mun pitää vastata Olivialle, että: "ei, sun synttärit eivät ole tänään(kään), vaan vasta noin kuukauden päästä". Reppana, juuri kun jouluodottelusta päästiin, niin nyt sitten tämä heti perään - heh, näin kai se luonne kasvaa <3 

Mitä mieltä te olette teemasynttäreistä? Mua helpottaa ihan hirveästi, kun voi vaan lyödä teemahakusanat pinterestiin tai googleen ja voilá, joku on jo puoliksi suunnitellut meidän juhlat! Voisin vielä vähän kerätä inspisseinää itseänikin varten tänne bloginkin puolelle tarjouluista, koristelusta ja synttäreiden ohjelmasta. Ihanaa, kun jouluhypen jälkeen pääsee suoraan kiinni lastensynttärihypeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti