Ihanan pihalla

sunnuntai 15. tammikuuta 2017


Yks mun suosikkiasioista on hitaasti heräämisen jälkeen raahautua meidän olkkariin ja katsoa ulos ikkunasta. Meidän olohuoneen ikkunan maisemat ovat  u p e a t  vaikka taivaalta sataisi mitä. Asutaan ihan Kokemäejoen rannalla ja tähän asti talvimaisema huurteisin heinikoin vaaleanpunaisella taivaalla on mun ehdoton suosikkinäkymä. Jäin ihastelemaan juuri tuota maisemaa nyt viikonloppuna vaikka kuinka pitkäksi aikaa molempina aamuina ja olenpa vaan superiloinen, että otettiin ihanista talvikeleistä kaikki irti perheen kanssa tänä viikonloppuna. Tosin tehtiin me hurjasti kaikkea muutakin kivaa! 

Lauantaina suunnattiin hitaan aamun jälkeen luistelemaan ja allekirjoittanutkin heitti hokkarit jalkaan tuloksella yksi kaatuminen ja n. 10 minuuttia luistelua :D Olivian jaksaminen oli about samaa luokkaa, mutta kaatumisia hän onnistui saamaan ihan vaan muutaman enemmän - onneksi iloinen mieli pysyi silti ja kuuma mehu piristi meitä molempia semisurkean luistelupyrähdyksen päätteeksi. Luistelun ja pienen lounaan jälkeen Tuomas ja Olivia lähtivät vielä uimaan ja me jäätiin Samuelin kanssa lepäilemään kotiin ja ilta menikin mukavasti tortillojen ja karkkipäiväherkkujen merkeissä. 

Sunnuntaina lähdettiin heti aamusta Olivian tennisseuran järkkäämään lastentapahtumaan, jossa teemana oli olympialaiset, eli seuran juniorit saivat taistella aikaa vastaan erilaisissa lajeissa ja liikunnallisissa tehtävissä. Meillä oli kyllä kaikilla ihan huippukivaa ja vitsi miten onnellisia ollaan Tuomaksen kanssa, kun Olivia on tykästynyt lajiin niin kovaa! Tennishallilta suunnattiin kotiin ja napattiin nopeasti lisää vaatetta niskaan ja eväät sekä termari kassiin mukaan ja lähdettiin pulkkamäkeen. Kirjurinluoto oli kyllä poikkeuksellisen kaunis tänään ja koko ajan teki mieli vain räpsiä kuvia kauniisti huurtuneista oksista ja vaaleanpunaisesta taivaasta. Kun kylmä alkoi hiipiä mun reisiin ja Olivian sormiin, niin käveltiin nopsaan kotiin ja laitettiin lihapata uuniin. Lihapataa syödessä todettiin kaikki melkein yhteen ääneen, että olipas kiva viikonloppu <3 

Voi vitsi kun nämä viikonloputkin menevät niin älytöntä vauhtia ja sunnuntai-iltana tuntuu niin epäreilulta ja iskee sellainen pieni harmitus, kun maanantai tulikin jo niin nopeasti. Ehkä me yritetään lasten kanssa kolmistaan jatkaa tämän viikonlopun fiilistä maanantaillekin ja nopeastihan se ensi viikonloppukin sieltä taas tulee! Miten teidän viikonloppu meni? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti