Uusi freesimpi look

torstai 26. tammikuuta 2017


Olette varmaan jo huomanneet, että blogi on kokenut vähän ulkoisia muutoksia. Mitä mieltä olette? Onko yksinkertaistettu ja pelkistetty tyyli ok vai liian tylsä? Vielä haluaisin vähän hienosäätää juttuja, mutta sitä varten tarvitsen aikaa ja silmiä, jotka eivät ala kymmenen minuutin ruutuun tuijottelun jälkeen katsomaan kieroon väsymyksen takia. Rakastan koodailla itse, joten siksi muutokset ovat pieniä ja tulevat hitaasti ja tiputellen näkymään blogissa. Muistattehan, että meitä voi seurata Mini & Me Facebookissa (tänne julkaisen aina heti uusimmat postaukset), Instagramissa nimimerkillä @aijaii (täällä julkaisen lähes päivittäin kuvia meidän arjesta ja juhlasta) sekä Bloglovin':issa (tänne päivittyy uusimmat postaukset).


Itse tykkään freesauksesta todella paljon ja tämä blogi alkoi jo huutamaan muutoksen perään! Tiedän, että kommentointi on vähentynyt ihan suosituimmissakin blogeissa tosi paljon ja mua ilahduttaa se yksikin kommentti postaukseen kuin postaukseen. Minulla on ihania vakkarikommentoijia - kiitos ihanat <3 Ajattelin silti yrittää, josko tämä vielä toimisi ja pyydän teitä laittamaan postaustoiveita. Mulla on paljon ideoita itsellänikin, mutta olisi ihana kuulla teidänkin mielipide ja nyt olisi siis oiva tilaisuus vaikuttaa blogin sisältöön. 

Vimmekerran kysymyspostauksesta on myös kulunut jo todella pitkä aika! Jos saan tarpeeksi kysymyksiä tähän postaukseen, niin toteutan vastauspostauksen :) Eli jätä tähän mikä tahansa kysymys minulle, Tuomakselle tai Olivialle 6.2. mennessä! Olivian vastauksista en mene takuuseen, mutta kokeillaan! 

En ota tästä stressiä ja jos ehdotuksia tai kysymyksiä ei tule, niin jatketaan samaan malliin. Yritän jaksaa postailla useammin, mutta nyt on pakko levätä aina kun on mahdollista, koska muuten ei meidän arjesta tule mitään näillä yöunilla. Mutta siis innolla odottelen teidän kommentteja ja toivotaan, että sieltä löytyisi aktiivisia lukijoita lisää ja saisin ihania ideoita ja mielenkiintoisia kysymyksiä mistä saada taas lisää energiaa tänne bloginkin puolelle <3 

//I hope you noticed the blog's new look. I've tried to make Mini & Me look fresher and simple but stylish. How do you think I did? I love it and the blog screamed for some refreshing. What would you like to read on Mini & Me? I would love it if you left a comment, an idea for a post or a question for me, Tuomas and/or Olivia - anything! I'd love to hear from you <3 Remember that you can follow us on Mini & Me's Facebook, instagram @aijaii and/or on Bloglovin'//

5 kommenttia:

 1. Olisi kiva kuulla sinun kauneudenhoitotuotteista ja mitä meikkejä esim. käytät? :) Ruokapostaukset kiinnostaisi jos kertoisit jtn omia hyväksi havaittuja esim. arkiruokia tai viikonloppu safkaa. Ihan tavis perhe-elämä uppoo kans kivasti. :)

  VastaaPoista
 2. Miellyttää ainakin mun silmää! Perus arki-postaukset on kivoja. Sisustus-, ruoka- ja tyylijutut iskee myös. Ihastellen luen myös kaikkia juhla-postauksia :)

  Mua kiinnostais myös kuulla sun valokuvaus-harrastuksesta. Millon oot innostunut, kuvailetko ihan omaksi iloksi (muistanko väärin vai ootko käynyt tekemässä jotain kuvauskeikkoja?)... Ja mitkä on sun lemppari itse ottamia kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Kiva muutos on! Raikas! :)

  Välillä minua harmittaa, kun moni bloggaaja valittelee kommentoinnin vähenemistä. Vaikka kyllä mä ymmärrän, että on kiva kun on vuoropuhelua blogissa. Ja sit välilä mua harmittaa kun käyn lukemassa suosikkiblogejani (kuten sinun) ns. ilmaiseksi.. Eli en kommentoi, ammennan vaan itseeni tietoa/vinkkejä/inspiraatiota. Jotenkin vaan...kai se on se, että tämän sinunkin blogin kohdeyleisö on pienten lasten äitejä, kuten itsekin, ja se oma aika on kortilla. Usein minäkin ehdin illalla n. 20 min lukea blogeja puhelimella ja sitten se kommentointi jää... :(

  VastaaPoista
 4. Muassa kiinnostais sun ajatukset teidän lasten ikäerosta? Ilmeisesti Olivia on ainakin ollut mainio isosisko? :)
  Vaatepostauksista tykkään myös, sekä sun että lasten.

  Mitä ajattelet tulevaisuudesta? Missä haluaisit olla esim 5vuoden päästä? Mitä haaveita sulla ja teillä perheenä on?
  Mistä Olivia haaveilee, miksi hän haluaa isona, mikä on parasta just nyt?

  Harmittaa itseäkin kun aikaa blogien lukemiseen on vähän ja kommentoimiseen tietysti vielä vähemmän. Kiitos silti kivasta blogista ja täytyy sanoa että sulle kommentoi mielellään kun aina vastaat lukijoille, mä pidän sitä tärkeänä :)

  Ja hei tsemppiä vauva-arkeen ja varsinkin öihin!

  Tiia

  VastaaPoista
 5. On todellakin ihana muutos!
  Ruoka- ja tavalliset arkipostaukset kiinnostaa aina :) Olisi hauska kuulla teidän kasvatuksesta, onko joitain periaatteita tai mitkä on teidän kasvatuksen kulmakivet? Mitä arvoja haluatte antaa lapsillenne? Ja, oletteko ns. kotiutuneet Poriin jo hyvin? :)

  VastaaPoista