BIRTHDAY

torstai 2. helmikuuta 2017


Olivia täytti eilen hurjat neljä vuotta ja minä yritän edelleen päästä yli siitä, että hän on jo ihan kaikkien virallistenkin barometrien mukaan iso tyttö. Halusin hemmotella Oliviaa mahdollisimman paljon oikeana synttäripäivänä ja suunnittelin kaikkea pientä kivaa ylläriä koko päiväksi. Hauska päivä meinasi tyssätä jo heti alkumetreille, kun kello 7.45 kajautin ilmaan paljon onnea vaan ja Olivia riemusta ymmyrkäisenä selitti, että tänään ne juhlat vihdoin ovat ja minä jouduin sydän sykkyrällä kertomaan, että ei, vielä on kolme yötä synttärijuhliin. Huudoksihan se meni eikä pettymys meinannut laantua millään. Onneksi olin kuitenkin varautunut neidin lemppariaamupalalla sekä pienellä ylläripaketilla ja viimeistään aamupalan jälkkärillä (miksei tätä harrasteta useammin? Aamupalajälkkäri kuulostaa ihan mahtavalta!) hymy nousi korvasta korvaan.


Paketista kuoritui kuvan paita ja farkut sekä tehtäväkirja ja tyyppi oli niin onnellinen, että sai laittaa ihan pränikät synttärivaatteet leikkikouluun. Aamupalaksi oli täytettyä patonkia, jugurttia, mehua ja jälkkäriksi berliinin munkkia ja olihan siihen törkättävä kynttilä, koska viikonloppuun oli liian pitkä aika! Aamupalan jälkeen tehtiin tehtäväkirja tottakai kannesta kanteen jonka jälkeen pakattiin hyvin tarkasti leikkikouluun vietävät synttäriherkut mukaan. Olivia oli niin innoissaan siitä, että vihdoin oli hänen vuoro olla synttärityttö ja tarjota kavereille herkkua. 

Neljän jälkeen mua odottikin leikkikoulussa synttärityttö, jolta ei virnettä olisi saanut millään pyyhittyä naamalta ja kruunu loisti kilpaa silmien kanssa. Olivia selitti äkkiä kaikki laulut joita hänelle oli laulettu ja esitteli korttia ja kruunua, jotka tädit olivat hänelle tehneet. Olivia oli niin tohkeissaan, että multa pääsi pieni onnenkyynel toisen puolesta autoon istuutuessa. Haettiin isi kyytiin töistä ja Olivia sai päättää päivän illallispaikan ja Hesburgeriinhan meidän tie vei - tottakai! Ruuan jälkeen lähdettiin lelukauppaan hakemaan Olivian virallista synttärilahjaa. Ajateltiin, että Olivia saisi kerrankin itse valita lahjansa ja hienosti valitsikin sen jälkeen, kun pääsi siitä pettymyksestä ettei missään enää myydä Lego Friends eläinlääkäriasemaa (en tiedä mistä hän oli saanut aluneprinkään päähänsä haluta juuri sitä). Meille muutti Lego Friendsien urheiluhalli ja eilisilta menikin sitä rakennellessa ja tottakai se piti purkaa ja rakentaa uusiksi heti tänään aamulla, mutta on se kyllä hieno!


Meillä oli kyllä eilen niin ihana päivä ja Oliviakin huokaili moneen otteeseen kuinka kivaa on, kun on synttärit <3 Niinhän se on ja onneksi tätä huumaa kestää vielä ainakin sunnuntaihin! 

ps. Saatin kuin saatiinkin tyttö eilen nukkumaan ilman nelivuotiaan kruunuaan <3

//Yesterday we celebrated Olivia's fourth birthday by doing stuff she loves to do. She got her favourite brekkie, new set of clothes, she got to choose where to have dinner, pick her gift from the toy store, celebrate at the playschool and wear her crown all day long. We had such an amazing day yesterday and luckly the birthday celebrations will last untill Sunday!//


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti