KAVERISYNTTÄRIHUUMAA

maanantai 13. helmikuuta 2017Hui vihdoin sain käytyä synttärikuvat läpi ja ajatuksena oli aluksi julkaista molempien juhlien kuvat samassa postauksessa, mutta ihania kuvia oli niin paljon, että julkaisen ne nyt kuitenkin kahdessa osassa. Eihän sitä hattaraa ja juhlatunnelmaa voi koskaan fiilistelä liikaa tai liian usein! 

Kuten jo aiemmin mainitsin lastenjuhlat olivat succee isolla ässällä! Käsi sydämellä voin sanoa, että oli niin ihanan leppoisaa, joskin iso kiitos siitä kuuluu mun siskolle joka kirmasi tänne Turusta asti yksisarvisasussaan :D Me intoilimme Ailan asusta huomattavasti enemmän kuin lapset, jotka katsoivat maskottia melko epäröivin ilmein, mutta sekin ilme muuttui kun tuo yksisarvinen tarjoili kakkua, laittoi tatskoja, hakkasi pinjataan ratkaisevan iskun ja ohjeisti sarvileikissä. Aika liikkis.  Ohjattua tekemistä oli juuri sopivasti, mutta kuitenkin niin, että myös ns. vapaata leikkiä oli tarpeeksi (ainakin jos Olivian huoneen sotkun perusteella mitataan :D). Robin soi ja lapset tanssivat, leikkivät leluilla, kirmailivat, kävivät sipsikulholla ja sitten taas tanssittiin vähän. Tärkeintä oli, että kaikilla oli hymy korvasta korvaan koko ajan.  

Kakkupostauksessa jo kerroin, että tällä kertaa pystyin pidättämään itseni less is more linjalla ja se toimi! Kakku on siis Marjon HerkkuKakun käsialaa ja se oli ihanan maun lisäksi niin upea, että lapsetkaan eivät olisi halunneet "rikkoa" sitä. Tarjolla oli pizzaa, kierresipsejä, vaahtokarkkeja, suklaakarkkeja, hedelmiä valkosuklaalla sekä kakkua. Pinjatan taas täytin smarties -rasioilla sekä karkkikoruilla ja viimeistään tämä varmisti sokeriyliannostuksen jokaiselle ihanalle <3 Olivialta koitin tiedustella, että mikä juhlissa oli parasta ja hänen vastaus oli aina vaan se, että ystävät tulivat meille häntä juhlimaan - ihana vastaus! 

Jos ruokapöydässä mentiin less is more -linjalla, niin koristelusta ei ehkä voi sanoa samaa. Juhlatavaran ykkösliike Juhlahumua lähetti minulle ison kasan värikkäitä ilmapalloja ja tuon ihanan yksisarvis -foliopallon sekä numeropallon, jotka sain kaikki täällä täytettyä kätevästi. Myös tuo ihana kattaus on lähes kokonaan juhlahumuan valikoimasta sekä nuo ihanat honey combsit. Lahjapöydän viirinauhat tein itse teemaan sopivasti. Tällä kertaa goodie bagien virkaa toimittivat nuo maailman suloisimmat sekä tottakai teemaansopivat tikkupallot. Sain idean heti nuo bongattuani ja mielestäni se oli huippuidea - muisto pysyy niin kauan kuin sitä jaksaa katsella ja lapset olivat todella otettuja pienestä lahjasta ja luulen, että karkkia jokaisella oli jo ihan tarpeeksi! Niin ja noi mielestäni aivan upeat juhlahatut ovat tigerista!!  

Tuli hyvä mieli, kun vielä parin päivän päästäkin sain ystävien vanhemmilta viestiä, että juhlia on hehkutettu kotona. Oliviakin kyselee useasti, että voitaisiinko ensi vuonna järjestää i h a n samanlaiset juhlat samoille kavereille ja mä vähänniinkun lupasin, että jos ei nyt ihan samanlaisia niin vähintään yhtä nätit ja kivat pirskeet on luvassa myös ensi vuonna. <3 

Kattaus- sekä koristelutarvikkeita saatu juhlahumua -verkkokaupasta bloginäkyvyyttä vastaan. 
Marjon HerkkuKakun kakusta alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.

2 kommenttia:

 1. Isot pisteet upealle yksisarviselle! Ja toi kakku on aivan mielettömän upea. Kun osaisi itsekkin. Ehkä ensi vuonna tilaan myös meidän syntymäpäiväkakun.

  bigmamasbaby.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ehdottomasti! :D juu mä en edes yritä taitaa tota kakkupuolta!

   Poista