MAAILMAN HERKUIN YKSISARVINEN

perjantai 10. helmikuuta 2017


Pidempään blogiani lukeneet ovat varmasti huomanneet, että olen oman elämäni party planner ja tuntuu, että joka vuosi mun pieni intohimoni saa uusia ulottuvuuksia ja inspiraationkukka puhkeaa kukkaan aina vain aikaisemmin ja isommin. Kakut ovat minun järkkäämien juhlien pääjuttu ja se taas juontaa juurensa siitä, että meidän hääkakku (jonka tärkeyden tein tekijälle hyvin selväksi) oli täysi fiasko. Hääpäivänä nauroin kakulleni, koska ei ollut muuta vaihtoehtoa, mutta päätin myös, että niin ei tule enää ikinä tapahtumaan! Olivian yksi-vuotiskakusta lähtien meidän juhlien kakut ovat olleet toinen toisiaan upeampia ja Olivian neljäveekakku ei todellakaan ollut poikkeus - oikeastaan mietin jo, miten ikinä voidaan enää laittaa astetta hienommaksi, niin upea kakku me saatiin Marjolta hakea viikko sitten lauantaina. 


Lastenjuhlat järkättiin viime lauantaina ja kuusi Olivian ystävää tuli meille yksisarvisjuhliin. Tilasin kakun Marjon Herkkukakulta ja kun hänen gallerioitaan katselee nettisivuilla, facebookissa tai instagramissa, niin ei voi kahta sanaa sanoa, siitä miten taitavasta kakuntekijästä on kyse! Olivian kakku oli kymmenelle hengelle ja mielestäni koko oli juuri eikä melkein oikea. 

Itseasiassa kakku oli niin upea, että minulle kehkeytyi kamala dilemma! Sunnuntaina vuorostaan juhlittiin sukulaisten ja ystävien kanssa ja en jotenkin ajatellut sen pidemmälle muuta kun, että teen toiselle päivälle itse pari helppoa kakkua ja koristelen teeman mukaan vähän hillitymmin. Kuitenkin ennen juhlia aloin miettimään, että lapset eivät välitä kakusta yleensä, mutta fantasiakakku kuuluu ehdottomasti lastenkutsuille ja sitten taas aikuiset varmasti nauttisivat enemmän hyvänmakuisesta kakusta. Dilemma, ymmärrättekö? Päätin kuitenkin laittaa henkeäsalpaavan nätin kakun lapsille ja heidän ilmeensä olivat kyllä kaiken sen arvoiset ja totuushan on, että itse söin varmaan suurimman osan tuosta maailman herkuimmasta kakusta :D Eikä ne mun omatekemätkään niiiin pahanmakuisia tai rumia olleet. Ratkaisin asian myös niin, että nuo upeimmat yksisarvispiparit laitoin esille sunnuntaina sulostuttamaan sitäkin pöytää. Ensi kerralla taidan ratkaista dilemman tilaamalla kaksi hienoa kakkua ja tuplamäärän pipareita!


Mauksi valittiin Marjon HerkkuKakun kuulemma suosituin Raspberry makucombo, eli vadelma- ja kinuskimoussetäytteet. Oli kyllä just niin hyvää mitä kuvat ja sanat antavat ymmärtää ja ehkä ihan vähän vielä parempaakin. Minä olen oikeasti suuri (kröhöm) täytekakkutyyppi ja tämä menee ehdottomasti maullistesti ja ulkonäöllisestikin mun listan kärkeen. Muita tarjottavia meillä oli melonia valkosuklaalla, vaahtokarkkeja, suklaakarkkeja, pizzapaloja sekä kierresipsejä. Kaikkea meni hyvin eikä tällä kertaa ollut mitään liikaa tai liian vähän! 


Marjon HerkkuKakun nettisivuilta löydät tilausohjeet sekä ihanan kakkugallerian ja Marjon HerkkuKakun Facebookista näkee melkein reaaliajassa hänen ihania luomuksiaan. Ihanaa, kun kaksi lasta tarkoittaa kahdet synttärit vuodessa sekä kaksi/kolme upeaa kakkua - woohoo! Lisää synttäripostauksia luvassa lähiaikoina.

Yhteistyön yhteydessä saatu alennusta Marjon HerkkuKakun tilauksesta näkyvyyttä vastaan. 
Kattauksen tuotteet saatu Juhlahumua yhteistyön merkeissä bloginäkyvyyttä vastaan.

6 kommenttia:

 1. Oi, ihailin tuota kakkua jo Instagramissa ja ihailen edelleen. Ihan mielettömän kaunis! Pakko kysyä, että onko tuo sarvikin syötävä :D Näyttää vähän keksiltä, mutta ei kuitenkaan..

  Ja muistan lukeneeni tarinaa tuosta teidän hääkakusta - vai muistanko väärin? :D Muistan pyöritelleeni silmiäni ja kauhistellen naureskelleeni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarvi oli sokerimassaa - eli syötävä periaatteessa, mutta ei kuitenkaan :D

   Siis joi apua, muistaakseni joskus kirjoitin siitä tänne - pitääkin etsiä se ja laittaa linkki! Oli se vaan kamalin maailmassa!!! Ahaha :D onneksi osaan nauraa sille!

   Poista
 2. Tuo kakku on kyllä 10/5, siis aivan upea!!!

  VastaaPoista
 3. Heippa! Toivon etten loukkaa kommentillani, koska itsekin pienen lapsen äitinä tiedän että minulla ei olisi ikinä aikaa pitää blogia, silti tuntuu että haluan sanoa tämän. Olen nyt kommentoinut muutamaan viimeisimpään postaukseesi, koska eräässä postauksessa "valittelit" kommenttien vähentymistä. Ja mielelläni kommentoikin, blogisi on ihana! Mutta jokainen kommenttini on jäänyt vaille vastausta, ja se saattaa olla syy joidenkin ja ehkä lopulta myös minun kohdallani siihen, ettei enää nää tarpeelliseksi kommentoida. Ikäänkuin blogista tulee sitten kirjoittajansa päiväkirja, johon ei viitsi edes kommentoida. Joka tapauksessa siinä SAATTAA olla syy kommenttien vähentymiseen.

  Kiitos sinulle kauniista ja tunnelmallisesta hyvän mielen blogista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!! Kiitos kommentistasi ja nätisti sanottu kritiikki ei kyllä loukkaa koskaan ja jos loukkaa, niin sitten kalikka kalahtaa - you know!
   Mutta siis apua - onko mulla jäänyt jotain vastaamatta? Myönnän, että joskus kommentteihin vastaaminen venähtää liikaa eikä se ole kivaa, mutta mielestäni aina olen vastannut kommentteihin ennemmin tai myöhemmin! Joskus jos johonkin todella vanhaan postaukseen tulee joku, niin se aidosti vain unohtuu, jos en heti tartu toimeen.

   Mutta kiitos edelleen kommentistasi ja yritän tsempata vastailuun entistä enemmän <3

   Poista