PIKKURUISEN HUONEEN UUSI ILME

sunnuntai 26. helmikuuta 2017


Jotenkin tuntuu, että tosi vähän olen julkaissut postauksia, joissa teemana olisi täysin ollut meidän koti tai sisustus ylipäätään. Me asutaan siis vähän päälle 70 neliöisessä vuokra-asunnossa, joka on todella ihana ja mieleinen, mutta hankala kuvata mun mielestä (olen maailman surkein kuvaamaan sisustusta). Paljoa me ei tänne ostettu uutta, koska kyse on kovin väliaikaisesta kodista kuitenkin. Vihaan meidän sohvia ja ne ei ole mistään kotoisin, mutta mennään niillä vielä hetki. Uusi ruokapöytä tuoleineen oli suurin ja melkein ainoa hankinta tähän kotiin ja koska edelliset tuolit kerkesivät jo hajoamaan, niin tällä hetkellä odotellaan uusia tuoleja saapuvaksi, jonka jälkeen lupaan laittaa kuvia ruoka- ja oleskelutiloista. 

Olivian huone on kaikesta huolimatta ollut mun suurin murheenkryyni. Huone on nimittäin niin pieni, että jouduttiin karsimaan leluja (hyvä homma) ja kalusteista sinne mahtui tasan tarkkaan yksi kaappi ja sänky. Leikkimään mahtuu yksi tai kaksi lasta juuri ja juuri, mutta useimmiten lelut raahataankin olkkarin puolelle, missä on enemmän tilaa levittäytyä. En tehnyt huoneelle kuitenkaan muuton jälkeen mitään, joten lastenhuoneen sisustusyhteistyö Jollyroomin kanssa ei olisi voinut tulla parempaan saumaan. Sain vihdoin syyn ja inspiraation vähän somistaa Olivian huonetta uudestaan ja tehdä siitä himpun verran spessumman ja suloisemman. Kuvia on paljon, koska huone on niin pieni, etten saa siitä järkevää kokokuvaa mitenkään. 


Olivian entinen matto oli hieman liian pieni ja neiti oli kerennyt jo toteuttamaan omia taiteellisia näkemyksiään sen pintaan, joten uusi oli hankintalistalla. Minituden pilkullinen matto oli juuri oikean kokoien ja ihanan näköinen - Samuel varsinkin rakastaa sitä!! Säilytysratkaisut ovat pienissä tiloissa kaiken a ja o. Olivian huoneessa on kaapit, joissa säilytetään lakanoita, pyyhkeitä sekä juhlavaatteita yms. ja Olivian vaatteet ovat käytävällä lipastossa. Sängyn alla on kaksi aluslaatikkoa, joista toinen on leluille ja leluja sekä kirjoja on myös tuo bestå  tietenkin täynnä. Pehmoleluja on liikaa, mutta rankalla kädellä käytiin niitä läpi ja Olivian viiltävät eiiiiiii:t saivat mut heltymään ja nämä kaikki ovat saaneet jäädä ja niille sopivin sekä suloisin säilytyspaikka on mielestäni nämä ihanat kankaiset eläinsäilytyskorit. Koreja tuli paketissa kaksi ja niihin mahtuivat kaikki oikein hyvin! Niitä on helppo siirrellä imuroinnin tieltä ja sopivat kaikenlaisten juttujen säilytykseen pehmolelujen lisäksi. 

Mitä vanhemmaksi Olivia tulee, niin sitä enemmän pikkuruisen kokoiset lelut lisääntyvät ja nyt niillekin oli saatava pikkupussukoita ja nämä samaan eläinteemaan sopivat säilytyspussukat olivat i h a n a t! Olivia sanoi, että nyt tarvii heti lisää pikkuleluja, että ne saisi ihan täyteen - juu ei kiitos! Mun yksi suosikkijuttu meidän kotona on se meidän musta ritilä seinässä, johon olen laittanut neliökuvia ja kun näin Minituden valikoimassa metallisen pupukoristeen, niin se oli saatava ja sopi Olivian huoneeseen loistavasti. Täytyy vain hankkia pieniä puisia pyykkipoikia, joilla kiinnitellä kivoja juttuja siihen. 


Pari pikkujuttua haluaisin vielä viilailla. Esimerkiksi tuo suloinen -oot niin ihana- juliste kaipaa ehdottomasti suloiset puiset ripustimet, tauluhyllylle kaipaan jotain, mutta en tiedä mitä ja taidampa jo huomenna laittaa brion astiakaapin oveen liitutaulutarraa, jotta siihen voisi vaikka kirjoitella päivän menut tai muuta. Kuvissa ne eivät näy, mutta duplot meillä säilytetään huikeissa lego -sailytyslaatikoissa oven takana ja niitä sekä paljon muita säilytysratkaisuja lasten huoneeseen löytyy Jollyroomilta vaikka kuinka paljon! 

Olivia huomasi muutoksen, kun tuli uimasta ja sanoi heti, että haluaa aina leikkiä uudistuneessa huoneessaan. Epäilen vahvasti, mutta ihanaa, että hän innostui uusista jutuista ja pienestä muutoksesta paljon ja varmasti ainakin lähipäivinä huoneessa leikitään enemmän kuin tähän asti :) Tykkään itsekin kyllä paljon, huone on raikas, ja vaikka mustaa ja valkoista on paljon, niin silti ollaan saatu myös paljon väriä huoneeseen, se näyttää lastenhuoneelta ja siellä viihtyy - melkeimpä 5/5 sanoisin ja mun on pakko aina vilkaista ovesta sisään, kun kävelen ohi!

Postauksessa mainitut tuotteet saatu Jollyroomilta bloginäkyvyyttä vastaan. 
Oot niin ihana juliste saatu Oot niin ihana. 
Kirjainbanneri sekä honeycombsit saatu juhlahumua. 
Tellkiddo -lakanat saatu Lil'decor. 



2 kommenttia:

  1. Tuolla kelpaa kyllä leikkiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä kelpaa(isi)... ne leikit aina vaan tuodaan keskelle olohuoneen pöhinöitä :D

      Poista