SUNNUNTAIN SYNTTÄRIBAILUT

perjantai 17. helmikuuta 2017


Vielä mun on julkastava muutama kuva Olivian toisista synttärijuhlista, jonne kutsuttiin meidän perhettä ja mun parhaita ystäviä. Edelleenkin kyllä hehkutan sitä miten loistavaa oli, että juhlittiin kahdessa osassa. Oliva pystyi keskittymään kaikkiin vieraisiin sekä lauantaina että sunnuntaina ja mäkin ehdin oikeasti nauttimaan molemmista juhlista ja niiden vieraista, niin ja lahjojen avaamiseen ei mennyt puolet juhla-ajasta tällä tavalla! Olihan se vähän ärsyttävää lauantain juhlien jälkeen aloittaa seuraavan päivän valmisteluita, mutta hommaa oli vähän, koska tein jo perjantaina myös sunnuntain jutut pitkälti valmiiksi ja koristeethan jäivät paikoilleen. Lauantai-iltana siis vaan pistin kaikki loputkin ruuat valmiiksi odottamaan ja keräsin tavarat valmiiksi, jottei aamulla tarvitsisi sykkiä enää. Tässä siis sunnuntaibileiden kuvasaldoa :) Jos et vielä ole lukenut postausta lauantain lastenkutsuista, niin löydät sen täältä!


Tällä kertaa menu sisälsi: Foccacciaa, kana caesar -salaatti, pastasalaatti, rieskakakku, Marjon teemapiparit, kierresipsiä, suklaa- ja vaahtokarkkeja, överi pavlovakakku sekä hyydykekakku vadelma- ja vaniljamousseilla suklaakakkupohjan päällä. Tein kaiken itse eikä suurempia haasteita ollut - hyydykekakkukin onnistui todella hyvin! Ihan en Marjon kakkuun kyennyt itse, joten piilotteleva yksisarvinen sai kelvata ja hyvin kelpasikin ja onneksi meillä oli nuo maailman kauneimmat teemaan sopivat piparit, jotka Marjo meille loihti myös. Kuten lastenjuhlillakin, niin Juhlahumuan valikoimasta löytyvät ihanat kattaustarvikkeet sopivat kuin nenä päähän juhlien ykssarvisteemaan. Oli kyllä taas kaunis herkkupöytä ja kaikki oli kyllä oikeasti hyvää eikä rääppiäisiin jäänyt ollenkaan liikaa tavaraa.

Ohjelmaa ei tietenkään näissä pirskeissä ollut, mutta lasten leikittäjiä sitäkin enemmän. Lahjat piti tietty avata heti ja sehän sopi - ihan superihania lahjoja ja huomasi, että tyypit tiesi mistä meillä pidetään! 
 

Tässä oli viimeisetkin synttärihömpät tältä erää - seuraavat tulevat sitten syyskuussa taas! Ollaan kyllä onnekkaita, kun meillä riittää ihmisiä ympärillä kenelle järjestää ihania juhlia. Nautin niin paljon järkkäilystä enkä saa näistä juhlista koskaan tarpeekseni! 

Pipareista saatu alennusta Marjon HerkkuKakulta bloginäkyvyyttä vastaan. 
Kattaustarvikkeet ja osa koristeista saatu Juhlahumua -nettikaupasta bloginäkyvyyttä vastaan. 

//These photos are from the second birthday party to which we invited all our relatives and my closest friends. It was so nice that Olivia got to enjoy her relatives and she got all the attention she deserved for her fourth birthday. I made all the food which was delicious and we all enjoyed it a lot! This party was all about chatting, eating, enjoying our two kids and having fun - loved it!//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti