TARINOITA

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017Olipas mukava ja rento viikonloppu! Lauantaiaamupäivän vietin Samuelin kanssa kahdestaan, hengailtiin, nukuttiin, katseltiin aupairit kanadassa ja lähdettiin kävelylle aurinkoiseen keskustaan. Päivällä oltiin taas koko porukka kasassa ja pidettiin pizzaperjantai tällä kertaa lauantaina ja ihan vaan oltiin. Tänään suunnattiin Puuvillaan katsomaan muumeja ystäväperheen kanssa ja sieltä tultiin meille kahvittelemaan ja lapset saivat leikkiä yhdessä. Ilta jälleen vaan hengailtiin ja touhuttiin kaikenlaista. Oli kiva viettää tämmöinen ihan perus viikonloppu ilman sen kummempia suunnitelmia tähän väliin, koska seuraavat neljä viikonloppua meillä ei sitten olekaan kuin suunnitelmia, vaikkakin ihania suunnitelmia onkin!!! 

Multa on paljon pyydetty postausta "meidän päivä kuvina" ja ette tiedäkään kuinka monta sellaista mä olen alottanut, mutta kahden lapsen kanssa se on yksi sula mahdottomuus muistaa/ehtiä/jaksaa kuvailla koko päivän läpi tilanteita, kun joku laatu ja taso olisi silti niissäkin kuvissa kiva säilyttää. Aion vielä yrittää josko joku päivä olisi sellainen, että jutut menisivät postauksen osalta edes jotenkuten nappiin ja kamera pysyisi mukana koko päivän. Sitä odotellessa voi kuitenkin instagramissa alkaa seurailemaan meidän storyja! Innostuin jokunen päivä sitten kuvailemaan tarinoita instagramiin ja huomaan, että sinne tavallaan tallentuu meidän päivä kuvina/videoina/bomerangeina yms. todella kätevästi ja aidosti. Tiedän, olen valovuoden jäljessä muita ja snäppiin mua ei edelleenkään saa, mutta parempi myään kun ei milloinkaan vai mitä? Olen myös saanut paljon positiivisia kommentteja ja on ihana saada viestejä tarinoihin. Eli siis instagramista @aijaii ja sieltä näppäilette tarinoita auki pitkin päivää :) 

Vaikka viikonloppu on ollut rento ja kiva, niin nukkumisesta ei edelleenkään ole tullut mitään, joten nyt pikapikaa sänkyyn! Ihanaa uutta viikkoa kaikille - pusmoi!

Kuvan ihana imetyskoru on brandrep yhteistyönä saatu Simple By Pinja - Baby Pink.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti