PALMUSUNNUNTAIN PUPU

maanantai 10. huhtikuuta 2017


Päätin lopulta pitää pienen loman myös blogin puolella monestakin syystä. Netti mökillä on älyttömän huono, joten aikaa ja hermoja olisi kulunut luvattoman paljon. Oltiin myös päivät Tuomaksen ja Olivian kanssa rinteessä, joten illat halusin halia ja tissitellä Sampan kanssa. Anteeksi siis pieni odottamaton blogitauko. Niin ja eilen Samueliin iski vielä aika ärhäkkä vatsatauti ja hän on eilisillasta asti oksentanut lähes kaiken ulos, mitä menee sisään, joten sekin on pitänyt sitten kiireisenä nämä viime illat. 

Lauantaina päästiin kotiin yöllä ja sunnuntain pyykkivuorien keskellä onnistuttiin kuin onnistuttiinkin haalimaan muutama oksa ja koristelemaan ne. Puettiin Olivialle kotikutoinen pupuasu ja lähdettiin yhdessä virpomaan tutuille ja tuntemattomille. Toinen oli niin suloinen ja reipas ja en meinannut kestää, kun Olivia vahingossa sanoi "...palkka sulle, vitsa mulle." Onneksi virvottava kuitenkin antoi Olivialle palkkansa pienestä kömmähdyksestä huolimatta <3 Tyyppi sai ihanan pienen saaliin ja oli siitä niin onnellinen.

Muuten palmusununtai kului pyykätessä, siivotessa ja haukotellessa. Ihana reissu meillä oli kuitenkin takana ja ihan pian yritän päästä käsiksi reissun kuviin ja laitan niitäkin tänne. Olipas ihana muuten tulla täydestä talvesta takaisin ihan täysin keväiseen ilmaan (joskin tänään näytti ihan syksyltä). Paljon on kerrottavaa ja juttua, joten toivon todella, että ehtisin nyt paremmin viettämään aikaa koneen ääressä, kova on ikävä tännekin jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti