SMILESTREAM HYMYILYTTÄÄ

torstai 27. huhtikuuta 2017Tiitiäisessä & Tyllerössä oli maanantaina Smilestreamin pop up -valokuvauspäivä ja me saatiin ihana mahdollisuus blogiyhteistyön myötä käydä jo sunnuntaina Veeran kuvattavana. Tiedättekö sen tunteen, kun lähestytte ihmistä ja heti huomaatte, että tuo tyyppi rakastaa työtään, on siinä pirun hyvä ja on just eikä melkein oikeassa ammatissa? No se tunne tuli Smilestreamin Veerasta heti. Olivia oli oma ujo itsensä aika pitkään ja Samppa ei pysynyt paikoillaan sekuntiakaan, mutta yllä olevista kuvista sitä tilanteiden määrää ja kaaosta ei huomaa ollenkaan. Oliviakin lopulta rentoutui ja kotiin päästyämme hän sanoi, että olisi halunnut olla vielä sen kuvaustädin kanssa.

Mun oma henkilökohtainen muistikuva koulukuvauksesta on se, että vanha mies poikansa kanssa kävi kampaamassa just kivaksi laitetut hiukset ihan järkyttävän näköisiksi veteen kastetulla kammalla, asetteli pään, leuan ja kädet just oikeeseen asentoon samalla, kun viritteli kamalaa taustakangasta kuntoon. Sitte hän vingutteli kumiankkaansa ja käski hymyillä sekä nostaa tai laskea vähän leukaa ja koko ajan tuntui, ettei hetkeen saanut edes hengittää. No ei oikeasti naurattanut siinä hetkessä eikä sitä kamalaa lopputulosta katsellessakaan. Ja ihmettelin aina sitä, miten kaikki näyttivät aina ihan samalta niissä kuvissa, kenenkään luonne ei koskaan paistanut kuvien läpi. Nyt jälkeen päin ehkä ihan vähän jo naurattaa, mutta lähinnä ne ysäri vaatteet, ei mikään muu.. En kuitenkaan missään nimessä toivoisi, että mun lapset joutuisivat joka vuosi tuohon tilanteeseen, varsinkin kun kotona yritetään pitää (lähes aina) kameran edessä hauskaa!

Myöhemmin juteltiin vielä lisää Veeran kanssa ja mun saama ensivaikutelma hänestä sai aina vaan enemmän vahvistusta. Oli ihana kuulla kuinka intohimoisesti hän tekee hommaansa pitäen kovaa kiinni siitä ideologiasta, jonka pohjalta hän on Smilestream -kuvauspalvelun perustanut. Smilestream on uudenlainen kuvauspalvelu, jonka päämääränä on päästä lähelle asiakkaita, oppia tuntemaan kuvattavansa sekä tehdä kuvaushetkistä mukavia ja hauskoja kokemuksia. Smilestream on siis erikoistunut lasten ja nuorten kuvauksiin, eli päiväkoti-, koulu- ja urheilukuvauksiin ja näiden tiimoilta he järjestelevät pop up -kuvauksia. Vaikka Smilestreamin koulukuvat sisältävät vielä sitä autenttista koulukuvafiilistä, niin niissä ei silti ole sitä pakko- ja väkisinhymyilyn vaikutelmaa lainkaan. Vai mitä mieltä olette meidän kuvista? Mun mielestä yksi siisteimmistä kuvaustaidoista on saada ihan rehellisistä pönötyskuvista sen näköisiä, ettei niissä oikeasti pönötetättäisiinkään. Tiedättekö mitä tarkoitan? Veera kertoi, että hänelle on tärkeää, että kuvauksesta jää kaikille hyvä fiilis, että jokainen lapsi näyttää itseltään lopputuloksessa ja että lopulliset kuvat hymyilyttäisivät vielä vuosienkin jälkeen sekä lasta että hänen vanhempiaankin myönteisessä mielessä. Smilestreamin "mainoslause" onkin, että jokaisen oma tyyli, maku ja persoona näkyy varmasti jokaisessa kuvassa, jonka he tuottavat. Näin harrastekuvaajana ja kahden lapsen äitinä en voisi enempää olla samaa mieltä ja ihailla tätä konseptia. Mun on pakko suositella tätä yritystä käsi sydämellä ja aion Olivian nykyiseen hoitoon sekä tuleviinkin hoitopaikkoihin suositella ja toivoa, että Smilestreamilta tultaisiin ottamaan siisteimmät päikkykuvat ikinä. 

Vitsi olen aina yhtä innoissani, kun saan tutustua uusiin ihmisiin tälläisten superideoiden takaa ja pistää itseäkin mietityttämään, että jos vielä jossain näen epäkohdan, jolle itse voisin jotain tehdä, niin meen ja teen ja otan näistä huipputekijöistä ja -osaajista esimerkkiä. Hmmm, mitähän mä siis keksisin!? :D P.S voi elämä kuinka suloisia mun lapset ovat näissä kuvissa <3

Yhteistyössä: Smilestream

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti