PALUU SUNNUNTAIN PICNICIIN

keskiviikko 31. toukokuuta 2017Oli ihan pakko tulla lätkäsemään nämä viime sunnuntain picnic -kuvat tänne, vaikka vähän vilponen ilma tuolla on viimeiset pari päivää ollut. En kestä mikä ilma, mitkä ihmiset, mitkä eväät, mikä neiti kesäheinä ja mikä paikka n. 400 m meiltä kotoa. Mä vähän luulen, että kunhan ilmat antavat periksi, niin näissä maisemissa me hengaillaan enemmän tai vähemmän joka päivä. Niin ja haluan ehdottomasti kertoa meidän picnic -kassin sisällön, koska se oli niin 5/5 ihan joka suhteessa. Helppo tehdä, helppo kuljettaa ja kaikki niiiiiin älyttömän hyvää!

Meidän picnic -kassista löytyi:
Kahdenlaisia bageleita (bagelit lidlin paistopisteestä): pesto, tomaatti, mozzarella ja basilika sekä tuorejuusto, kylmäsavulohi, sitruuna ja rukola.
Salaatti: kikherne, avokado, persilja, sitruunamehu, tomaatti ja fetajuusto
Sulhaspiirakat ja munavoi
Mansikoita ja vesimelonia
Olivian suosikkikeksejä
Nimipäiväkakkuna daim -kakku kaupan pakastealtaasta
Kahvia ja jääteetä.

Oli kyllä niin ihana päivä. Leijateltiin leijoja, nautittiin auringosta, huljuteltiin varpaita ihan pirun kylmässä vedessä, Samuel sai syödä repiä nurmikkoa ja loikoiltiin mahat täynnä herkkuja puolivarjossa koivun alla. Alkaa muuten pikkuhiljaa tämä Porin kauneus ja ihanuus näkymään ihan konkreettsesti, kun kaikki näyttää kauniilta ja tekemistä alkaa kuin taikaiskusta löytymään. Vähän ikävöin omaa pihaa, vaikka tuo jättiparveke onkin ihana ja yhteen Suomen hienoimpaan puistoon on oikeasti muutama sata metriä matkaa. Niin ja hei kesälistasta saa pistää jo juttuja yli, vaikka varmana tullaan uusimaan tämäkin ihana päivä moneen otteeseen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti