UUSIA TUULIA

torstai 18. toukokuuta 2017Kaikki, jotka ovat seuranneet blogia pitkään, siis oikeasti pitkään, tietävät, että terveelliset elämäntavat ja jatkuva itsensä haastaminen ja parantaminen on mulle tosi tärkeää ollut aina. Ne asiat ovat myös olleet iso osa mun blogia aina, paitsi viime aikoina - not so much. Siihen on oikeasti vain yksi ja ainoa syy. Ei ole minkään sortin terveellistä elämäntapaa tän muijan elämässä näkynyt varmaan vuoteen. Syitähän löytyy ihan hulluna ja osa on tottakai ihan päteviäkin, mutta turhaa mä niitä nyt tähän sen enempää rustailen, koska aion nyt siirtää ne syrjään - viimein!

Tosi pitkään olen laittanut kaiken muun mahdollisen itseni edelle ja se on tottakai tässä kohtaa ihan luonnollista, mutta vähintään yhtä luonnollista on nyt haluta taas saada kiinni itsestä ja omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Nyt en puhu laihdutuksesta, dieteistä, lyhytkestoisesta liikuntainnosta, vaan nimenomaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, niin että terveellinen ja todella monipuolinen ruokavalio on jokapäiväinen itsestäänselvyys, lipsahdukset ovat jopa vaadittuja, liikunta on kivaa, omaa vireystasoa ja kehoa on kuunneltava ja kaikki mahdolliset asiat laitetaan tärkeysjärjestykeen. Uskon, että näiden asioiden oivaltamisen ja omaksumisen jälkeen se oma unelmakroppa tulee ihan itsestään ja niin, että se unelmakroppa on nimenomaan mun mielestä se paras, ei sellainen mitä muut ehkä pitävät parhaimman näköisenä. 

Tästä tullaankin siihen, että alkusysäys on nyt tehty, nimittäin minä olen vallannut vähän uusia alueita! Minusta tuli Move it -blogin vakkaribloggaaja! Move it on porilainen ryhmäliikunnan erikoissali, joka tarjoaa hurjan määrän erilaisia ryhmäliikuntatunteja ja yhteisöllisyys ja aidosti hyvä fiilis erottaa heidät muista ryhmäliikuntaa tarjoavista liikuntakeskuksista. Tulen päivittelemään blogia noin paristi kuukaudessa ja aiheet tulevat olemaan täysin laidasta laitaan. Yritän etsiä aiheita, joista jokainen siellä ruudun takana voisi hyötyä oman hyvinvoinnin edistämiseksi, kerron omia kokemuksiani ja etenemistä urakan kanssa, fiilistelen move it -kokemuksiani ja ennen kaikkea yritän synnyttää blogin kautta vuorovaikutusta muiden samojen asioiden kanssa kamppailevien kanssa. Toivon sinne kommenttikenttiin keskustelua hyvässä hengessä, tsemppiä ja kokemuksien jakamista. Voit käydä lukemassa ensimmäisen postaukseni tästä.

https://blog.moveit.fi/yhdessa-ryhmassa-kohti-parempaa-minaa-

On sanomattakin selvää, että olen aika intona ja nyt on helppo heittää syyt romukoppaan ja hakea negatiivisten syiden tilalle syitä jaksaa ja saada homma lopullisesti toimimaan. Toivotaan, että täälläkin aletaan pikkuhiljaa nähdä taas sitä terveellisempää minää myös postausten muodossa ja toivottavasti teistä mahdollisimman moni tulisi tuonne Move it -blogin puolelle moikkailemaan! Move it -juttuja voi seurata heidän facebookista ja instagramista. Ha ja  kuvankin löysin vielä ajalta, kun oli itsellä tosi hyvä <3

2 kommenttia:

  1. Hieno juttu!👌👍 Kuulostaa kyllä tosi hyvältä ja tuun seuraamaan uuttakin blogia 😊🌞
    Tsemppiä! 😊

    VastaaPoista