BOOKBEAT RENTOON KESÄÄN

tiistai 27. kesäkuuta 2017Yhteistyössä BookBeat

Olen täällä jo aikasemminkin valitellut, että blogin kirjoittamisen sekä lasten myötä kaunokirjallisuuden lukeminen on jäänyt oikeastaan nolliin. Jotenkin se telkkari on aina ollut se ensisijainen viihdyke aina kun sitä omaa aikaa on edes hetki siunaantunut ja kirjat ovat jääneet pölyyntymään kaappiin, kirjastoon tai kauppaan ainakin minun kohdallani. Jostain syystä lukeminen on tuntunut työläältä verrattuna kaikkeen muuhun, kun telkkaria voi jotenkin aina katsoa puolitehoilla silmät puoliksi kiinni tai ristissä. 

Olinkin siis aika innoissani, kun BookBeatilta tarjottiin minulle mahdollisuutta testata heidän superkattavaa kirjapalvelua ja ajattelin heti tarttua tarjoukseen jo ihan sillä, että se pakottaisi minua lukemaan edes vähän. Alku olikin hieman hidas, koska valikoimaa oli hirveästi enkä oikein tiennyt mistä aloittaa ja kuuntelu vaati jotenkin keskittymistä, johon minulla ei taas ollut usein aikaa. Nyt ilmojen lämmettyä, tv-ohjelmien loputtua ja ihanan parvekkeen sisustamisen jälkeen olenkin vaihtanut telkkarin matolla makoiluun ja samalla äänikirjan kuunteluun. Samuel nukkuu parvekkeella aina, joten hiljainen kuuntelu kuulokkeiden kanssa ei haittaa hänen uniaan ja tarjoaa mulle mahdollisuuden hengailla silti parvekkeella häiritsemättä. Täytyy myöntää, että paristi olen nukahtanut matolle ja joutunut kelailemaan kirjaa takaisinpäin, että pääsisi taas mukaan. Täydellinen rentoutumiskeino siis!

BookBeat on siis e- ja äänikirjojen tilauspalvelu, jossa kuukausimaksun maksamalla saa lukea ja kuunnella kirjoja suomeksi, englanniksi sekä ruotsiksi niin paljon kuin vain tahtoo ja ehtii. Palvelun käyttö on todella helppoa, kirjoja voi ladata luettavaksi/kuunneltavaksi offline -tilaan (mahtava ominaisuus lentomatkustusta ajatellen), monet listat helpottavat sopivan kirjan valinnassa ja kirjoja voi tallentaa omaan kirjahyllyyn myöhemmin luettavaksi.


Kirjahyllyssäni tälle kesälle: 


Hei nyt te, joilta kesälukeminen puuttuu tai te, jotka innostuitte BookBeatin valtavasta valikoimasta kirjoja, niin tästä linkistä pääsette kokeilemaan BookBeatia 1 kk ajan maksutta! Kuukauden jälkeen palvelu maksaa sen 16.90 e/kk, mutta tilaus on helppo peruuttaa, jos kirjat eivät innostakaan. Itselle tämä on kyllä tuonut kirjat taas vahvasti mukaan elämään ja on ihanaa, kun voi valita kuunteleeko vai lukeeko kirjan. Tekee hyvää kuunnella myös englantia hyvin äännettynä :)

Ihania lukuelämyksiä jokaisen kesään!!!

2 kommenttia:

  1. Yllätyin itsekin, miten koukuttavaa ja rentouttavaa äänikirjojen kuuntelu oikeastaan onkaan. Mulla tosin on käytössä toinen palveluntarjoaja, mutta samalla idealla kuitenkin. Ihan mahtavaa tekemistä etenkin näin kesäisin, jolloin aina ennen nautin kirjojen lukemisesta, mutta nykyään sille ei tunnu jäävän aikaa :)

    - Johanna / P.S. Never Stop Smiling
    http://www.lily.fi/blogit/ps-never-stop-smiling

    VastaaPoista