UPEA JUHLA MAISTEREILLE

tiistai 20. kesäkuuta 2017
Yhteistyössä Juhlahumua

Lauantaina juhlittiin mun hyvää ystävää, tuoretta filosofian maisteria, ihanaa Meriä <3 Sain kunnian auttaa juhlien järjestelyissä ja yhdessä Juhlahumua -verkkokaupan kanssa loihdittiin ihan superihana juhlafiilis ihan tavalliseen tilaan. Ei se vaatinut kuin kolme jätti-ilmapalloa, vihreitä oksia, kultaisia kirjaimia, kennopalloja ja kukkia. Merin äiti loihti vielä ihan mielettömiä herkkuja, jotka sopivat koristeluunkin kuin nenä päähän. Merin sukulaisten lähdettyä booliastin juoma vaihtui ja juhliin liittyi ihana Veera, joka juhli myös samaisia valmistujaisia ja näitä kahta enkun opea juhlittiin isolla kaveriporukalla myöhään yöhön.

Vaikka itse vetäydyin Viivin hoiteisiin ja nukkumaan aika aikaisin, niin vitsi oli jotenkin ihana fiilis juhlia juuri noita juhlia, koska ennemmin tai myöhemmin minä saan juhlia omia maisterin papereita toivottavasti yhtä nättien koristeiden ja herkkujen keskellä.

Nautin kyllä taas jokaisella solullani juhlien järkkäämisestä. Juhlahumuan asiakaspalvelu on 6/5 ihan joka kerta <3 ja Merin kanssa ajatukset menivät aikalailla yksiin samantien. Vaikka juhlapäivänä tuli vähän hoppu (lähdetiin hoitamaan asioita 30 min ennen juhlien alkua) sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli paljon, niin naurun kautta niistä selvittiin ja saatiin upeat juhlat kasaan tiimityöllä! Pakko sanoa vielä, että älkää kuljettako noin metrin halkaisijaltaan olevaa palloa autossa pelkääjän paikalla, voi olla, että joudut silloin käyttämään reittiä, missä voi kääntyä vain niin, ettei oikealta tulevia tarvitse nähdä lainkaan... Mutta olipa vaan hauskaa sekin! Eikä se viikonloppu ihanien tyyppien seurassa ilman lapsia tehnyt lainkaan huonoa tälle (nyt hieman väsähtäneelle) party plannerillekkaan, mitä nyt vähän Turkuikävä paheni 150%...

Mun mielestä on ihanaa, että yhä enemmän ainakin mun lähipiirissä juhlitaan näitä yliopistovalmistujaisia ihan kunnolla, kun mä tykkään, että juuri nämä ovat niitä ehdottomia juhlanaiheita! Mitä te olette mieltä, kuuluvatko juhlat vain ylioppilaille, vai myös maistereille ja muille tutkinnon suorittaneille? Ja mitä pidätte Merin juhlien koristelusta?  Mä ainakin oon edelleen aika pähkinöinä lopputuloksesta.

Onnea vielä Merille ja Veeralle ja muille valmistuneille tuhannesti - niin iso ja mieletön saavutus!

Kaikki koristeet (kennopallot, ilmapallot, kirjainbanneri, servietit sekä pillit) saatu yhteistyössä Juhlahumuan kanssa.

2 kommenttia: