10 VINKKIÄ ONNISTUNEESEEN HUVIPUISTOPÄIVÄÄN

sunnuntai 30. heinäkuuta 2017Viimeisiä heinäkuunpäiviä vietellään ja vaikka meidän kesä oikeastaan vasta alkaa kunnolla elokuussa, kun Tuomaskin lomailee, niin mieli vetää vähän haikeaksi. Samaan aikaan mietin, että jes, me ollaan tehty ihan sikana juttuja ja Olivia tulee varmasti muistamaan ainakin jotain parhaita paloja tästä kesästä, mutta samaan aikaan mietin koko ajan, että voi venäjä, kun kohta se syksy ja synkkyys taas alkaa ja niitä kesä on yksi ihana (ja kaukainen) muisto vaan. 

Melkein joka kesäpostaus on ollu tavallaan mun suosikki ja mietin aina, että nää on mun kesän ehdottomat suosikkikuvat! Nää särkkäkuvat sukeltavat jotenkin niin syvälle taas mun sydämeen ja mieleen ettei mitään järkeä. Käytiin torstaina lasten ja mun siskon perheen kanssa särkänniemessä ja vitsi miten kiva päivä meillä taas oli! Lapset kävivät kaikki laitteet läpi joihin pääsivät, minä jonotin enemmän tai  vähemmän koko päivän mun must go -laitteissa. Sampan ilo oli ylimmillään possujunassa ja sitä sahattiin myös muutaman kerran. Ihana Laura tuli meille särkänniemen lapsenvahdiksi ja viihdytti tai kärräsi Samuelia sen aikaa, että me saatiin painella laitteissa. 

!0 vinkkiä onnistuneeseen huvipuistopäivään: 

1. Lapsille kavereita mukaan - kaikki on yhdessä hauskempaa. Musta on niin ihanaa, että on samanikäsiä ja -kokosia lapsia, jotka nauttivat hurjasta menosta yhdessä. 

2. Muista syöttää lapset tarpeeks usein, niin ilo pysyy ylimmillään loppuun asti. 

3. Joku ihana hoitaja pienimmille lapsille, jotka eivät vielä voi/jaksa juoksennella laitteesta toiseen. Näin kaikki rannekkeelliset nauttivat omasta päivästään eniten. 

4. Rohkaise lapsia laitteisiin, mutta älä pakota ja lapset rakastavat sitä kun menet itse niihin pikkulaitteisiinkin mukaan. 

5. Hattara/jäde/popparit kuuluvat täydelliseen huvipuistopäivään. Sen voi pitää sellaisena lähtöherkkuna, niin lähteminen sujuu huomattavasti helpommin ja kivuttomammin. 

6. Varaa huvipuistoon koko päivä - tunnit kuluvat ihan hullun nopeaan, kun kaikilla on kivaa! 

7. Lapset rakastavat leikkiä myös niissä maksuttomissa leikkipuistoissa yms. niin niihin on kiva varata aikaa myös.

8. Isompien lasten mielestä on maailman kivointa viedä pikkusia "lällyihin" laitteisiin - käytä se tilanne ehdottomasti hyväksesi ja nappaa hurmaavia kuvia kaikkien iloisista naamoista. 

9. Repäise itsekin ja ota ranneke! On se vaan vanhemmankin mielestä ihan superhauskaa - mä olen ainakin henkeen ja vereen huvipuistohullu! 

10. Mene lopuksi vesilaitteeseen (tukkijoki) koko porukalla, koska onhan se vaan ihan superhauskaa! Vaikkakin lopputuloksena kaksi pienintä itkee kurkku suorana, takimmaisena istuva tulee ihan läpimärkänä pois, kun muut ovat kyyristyneet piiloon ja yksi pissaa housuun lopuksi, kun tilanne naurattaa niin törkeenä (minä..). 

Onneksi pelastettiin tuo loppuillan sirkus hattaralla, jädellä ja popparilla ja hetken päästä kaikki naurettiinkin jo koko tilanteelle. Onneksi oli vielä kaunis kesäilma, joka kuivasi meidät kaikki nopeasti. Ihanaa, kun meillä on vielä yksi huvipuisto päivä Köpiksen Tivolissa edessä - en malta odottaa!
4 kommenttia:

 1. Muistan pienenä että nuo huvipuistopäivät oli yhtä rumbaa :D Säälin oikeasti mun vanhempia haha!
  Ihania kuvia! Näytti siltä että oli oikein onnistunut päivä! :)

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne vähän rumbaa :D mutta hauskaa sellaista!! Kyllä muaki vähän otti päähän 40 minsaa jonotella yksinään, mut hauskaa se oli silti!!

   Poista
 2. Emmä kestä, kuinka kauniita lapsia <3

  Särkkä on ihan huippu, ja näin Tampereella asuvina ollaan käyty tänäkin kesänä muutaman kerran ihan vaan hengailemassa siellä. Se tunnelma on jotenkin niin mieletön ja herättää nostalgisia tunteita omasta lapsuudesta. Ja taapero kiertää innoissaan ilmaislaitteet läpi, ihan ilmainen huvi siis. Vähän houkuttelis itseäkin repästä ja ostaa ranneke ja sännätä hurvittelemaan, mutta kestin huonosti laitteita jo silloin 15 vuotta sitten kun viimeksi kokeilin, enkä usko sen ainakaan parantuneen vanhemmiten :D

  Saako esittää postaustoiveen? Kävin vilkasemassa sun postausta sieltä jostain jumppasalin (en muista tarkemmin :DD) sivuilta ja mä lukisin mielellään semmosia juttuja myös täällä. Ja muutenkin, vaikka tykkään tosi paljon tämmöisistä fiilispostauksista, niin tykkäisin lukea enemmän myös susta itsestäsi. Mitä teet ilman lapsia, miten rentoudut, mitä ajattelet yms. arkisiakin juttuja ihan vaan susta :)

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana sinä! Siis apua jos me asuttais lähellä isoa huvipuistoa, niin me oltas siellä joka ilta :D mulla oli nuorena kausari särkkään ja olihan se ihan parasta!!

   Siis siitä on vaan pari tuntia, kun kattelin mun instafeediä ja kelasin, että missä hitossa mä olen?!? Mä en jotenkin esiinny enää missään ja se on tapahtunut ihan vahingossa, mutta tajusin sen vähän aika sit vasta itekkin. Ongelma ehkä on etten mä tee yksin mitään, enkä oikein rentoudukkaan tällä hetkellä :D mutta nyt, kun sä nostit tän esille, niin ehdottomasti kiinnitän asiaan huomiota ja pian toteutan sun toiveita!! Ihanaa, et joku kaipaa muakin!! Haha <3

   Poista