BUGABOO -RATTAAT - MIEHEN PLUSSAT JA MIINUKSET

perjantai 14. heinäkuuta 2017Yhteistyössä Baby Plus

Vaikka vauvavuosi lähenee uhkaavasti loppuaan ihan pian, niin osa hankinnoista joita ollaan Samuelia varten tehty ovat tarpeellisia vielä pitkään! Olen kirjoittanut useita postauksia meidän hankinnoista vauvalle: Vauva-ajan neljä helpottajaa, Bugaboo käyttökokemukset, Bugaboo -lastenvaunut ulkomailta? Vastauksia yleisiin kysymyksiin sekä Vauvan hankinnat pt. 1 ja pt. 2. Viimeksi kirjoitin käyttökokemuspostausta Bugiksista silloin, kun kokemusta oli vielä varsin vähän. Seison edelleen kyllä jokaisen plussan ja miinuksen takana, mutta plussia on nyt vielä enemmän, kun ollaan otettu ratasosa käyttöön - i h a n a ja niin toimiva kaikinpuolin! Tavarakori on nyt supertilava ja sinne on helppo laittaa ostoskasseja, valjaat ovat ihanan sirot, mutta toimivat, seatliner pitää huolen siitä, että rattaat pysyvät siistinä aina, säätely eri asentoihin on älyttömän helppoa, istuma-asento on todella mukava ja Samuel viihtyy sekä hereillä pystyasennossa että nukkumassa vaakatasossa ihan superhyvin! Ja hei, Baby Plus suositteli meille tuota kesäkuomua (breezy sun canopy) ja mun täytyy sanoa, että silloin kelasin, että aikamoinen turhake todennäköisesti, mutta otetaan nyt sitten. Apua kuinka väärässä sitä voi ihminen olla! Ihan huippu ja oikeastaan mun mielestä ehdoton heille, jonka lapsi nukkuu kesällä rattaissa. Ilma pääsee kiertämään eikä mitään hyttysverkkoja tarvitse erikseen asetella, kun se on vetoketjun alla omasta takaa. Suojan saa myös suojaamaan hyvin auringolta, mutta kuitenkin niin, että lapsi näkee ulos sieltä tuon avattavan läpän ansiosta. Suosittelen kyllä 150%! 

Kun näitä vaunuja silloin vuosi sitten pohdittiin, niin minä tavallaan tiesin kyllä saavani rahoilleni vastinetta ja tiesin, että päätös olisi oikea vaikka rahapussissa vähän tuntuisikin. Toista se olikin sitten saada Tuomas ymmärtämään tämä hintalaatusuhde, jäälleenmyyntiarvo ja yksinkertaisesti se, että nämä ovat kestävimmät, toimivimmat, parhaimman näköiset ja aikalailla kaikella tapaa parhaimmat rattaat mitä tuolla rahalla saa. Lupasin Baby Plussalle heti alussa, että tehdään jossain kohtaa postaus jossa Tuomas sitten kertoisi omat mielipiteensä rattaista ihan omin sanoin, joka sitten voisi olla hyvä esimerkki muiden naisten näyttää omille miehilleen, että "katsoppas nyt kun tuoKIN mies kehuu" (koska olin varma, että kehuu). Itse ainakin etsin vimmatusti netistä miesten mielipiteitä, mutta enpä vaan löytänyt! Eli tässä teille kaikille ihanille, jotka mietitte Bugaboo -rattaiden hankkimista - postauksen lopussa teille vielä Tuomaksen mielipide mitä vilauttaa sille omalle parhaalle puoliskolleen viimeiseksi niitiksi mitä vastaan ei enää voi sanoa mitään!


Tuomas: 

Kokonaisuudessaan erittäin hyvät lastenvaunut/ -rattaat, ainoana miinuksena tuo suuri tila minkä vaativat auton perässä. Hyvänä puolena voi myös mainita ilmattomat renkaat (vanhoissa oli ilmalliset, jotka hajosivat usein). Tumma väri myös pysyy puhtaana. Nämä eivät ole kylläkään mitkään budjetti-lastenvaunut, mutta jos haluaa rahallisesti enemmän asiaan panostaa niin sitten nämä ovat erittäin hyvä vaihtoehto.

Plussat:
-tukevat, kulkevat hyvin
-tyylikkäät
-eivät likaannu ja ”kulu” helpolla
-monet eri säädöt ja niiden helppous
-mikään ei ole toistaiseksi hajonnut

Miinukset:
-vievät todella paljon tilaa auton takaperässä, täytyy pitää kahdessa osassa
-hinta

Huomaatte ehkä, että Tuomas on aika lyhytsanainen ja tarkan markan mies. Silti plussia on viisi ja miinuksia noi kaksi, joka on varmasti jokaisen Bugiksen (varsinkin buffalo) omistajan listalla. :D Mutta toivottavasti tämä auttaa edes jotakuta saamaan mieskin ymmärtämään asiasta jotain. Ja hei lähettäkää vaan mitä tahnsa kysymyksiä itse vaunuihin tai Baby Plussalta tilaamiseen liittyen - vastaan mielelläni! Ihanaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti