KIØSGIN AVAJAISET

torstai 6. heinäkuuta 2017
Me juhlittiin tiistaina KIØSGIN avajaisia tottakai teeman mukaan jädebuffan merkeissä! Mä lupasin jo keväällä Olivialle, että tänä kesänä rakennetaan jonkin sortin kioski mökille ja niinhän me pienellä avustuksella saatiin ihan mieletön kioski tytöille leikkeihin! Eurolavasta, parista jämälaudanpätkästä ja muovilevystä nikkariekspertti teki meille hetkessä koristeluita vaille valmiin kioskin. Mä toimin pienenä designerina ja valkoinen maali sekä liitutaulutarra viimeistelivät kioskin lähestulkoon täydelliseksi. Viirikin on Essin oma tekemä ja jokainen sai toteuttaa itseään liiduilla kioskin eteen. Musta tuo nimikin on niin symppis ja sopii kuin nenä päähän! Kiska on niin ihana, että tekis itsekin mieli leipoa piirakka ja mennä sitä myymään tuonne - ehkä huomenna!

Vaikka ilma oli kylmä ja sateinen, niin avajaisten kunniaksi kyhäsin penen buffet -buffan ja se oli kyllä niin meidän aikuisten kun lastenkin mieleen! Jädeistä tuli ihan superhyviä vaikka päällä oli isot kasat kaikkia herkkuja - ei todellakaan liian äklömakea vaan just ihan superhyvää! Kermapurkki tyhjeni ja strösselitkin menivät kaikki parempiin suihin, mutta olipa vaan kivaa! 

Tämä kulunut viikko on ollut niin ihana, (vaikka yksin mökillä operoiminen onkin haastavaa välillä). Ihaninta on ollut katsoa, kun Olivialla on aamusta iltaan niin älyttömän kivaa ja tyyppi on ihan koko ajan niin onnellinen. Nämä pikkuserkut ovat todellakin toimittaneet serkkujen tärkeää virkaa luomassa unohtumattomia kesämuistoja  <3 Tämä viikko on varmasti ollut Olivian kesän kohokohta! 

Mutta hei kuinka upee on tuo kiska!? Ja jes me lähdetään tänään kotiin ja huomenna suunnataan Helsinkiin lasten omien serkkujen luokse! Luvassa perus Helsinkihommia, Lintsiä, Suomen Linnaa ja vaikka mitä kivaa - en malta odottaa!

2 kommenttia:

 1. Ihana KIØSGI lapsilla, tuonne tekisi itsekin mieli leikkimään! Ehkä täytyy tehdä tuo vähän isommillekin leikkijöille (eli minulle..). ;D <3
  Mitä noissa lasipulloissa ja "kannussa" on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta!!! <3 Kannuun tein ihan perus sekamehua lidlin isosta mehutonkasta :)

   Poista