KYMMENEN KUUKAUTTA

maanantai 24. heinäkuuta 2017Äääk! Eilen täytin kymmenen kuukautta - siis täyden kympin poika täällä! Ihan uskomatonta ajatella, että mun synttäreitä juhlitaan tasan kahden kuukauden päästä. Järjestelyitä on jo aloteltu ja mä tuskin maltan odottaa. Kuukaudessa on taas tapahtunut vaikka ja mitä siistejä juttuja. 

- Edelleen vain kaksi pikkuista hammasta alhaalla edessä. Missä ihmeessä ne viipyy? Olis kiva vähän pursekellakkin sitä ruokaa välillä. 
- Olen aika sopusuhtaisen kokoinen ja käytän koko 80 vaatteissa. Aika pitkä poika taidan olla, mutta mitat selkenevät keskiviikon neuvolassa. 
- Mun otsassa komeilee aina vähintään kaksi naarmua tai mustelmaa. Yleensä siinä on neljä erilaista merkkiä jostain kolhuista. 
- Osaan nyt taputtamisen lisäksi heittää ylävitoset! Välillä ne menee vähän ohi ja välillä heitän vitoset molemmilla käsillä. 
- Viihdyn ihan älyttömän hyvin rattaissa. Tykkään istuskella jalat ristissä ja katsella menoa ja sit kun saa vielä vesipullon käteen niin viihtyminen on taattu tunneiksi. 
- Kävin ensimmäisellä risteilylläni, mutta en nähnyt vilaustakaan Ville Viikingistä.. 
- Viimein tajusin muuttaa omaa unirytmiäni ja sekös äitiä ja isää on viime päivinä ilostuttanut. Turun reissulla tajusin, että on kivempi herätä kahdeksan maissa aamulla, nukkua yhdet superpitkät unet keskipäivällä, ehkä ottaa pienet 20 min powernapit illalla ja sitten nukahtaa tyytyväisenä puoli yhdeksän unille ja nukkua aamuun asti max. yhdellä herätyksellä. Nyt kun vielä malttaisi pitää kiinni tästä! 
- Osaan vilkuttaa (molemmat kädet nyrkissä vimmatusti heiluen) ja ölisen jotain heeeiheeei tyylistä. 
- Seisoskelen ilman tukea, kunnes pelästyn äidin hihkumista. 
- Jonkin verran tajuan, että sängyltä ei ehkä kannata ihan pää edellä hypätä alas. Mutta se tajuaminen loppuu kyllä siihen, jos näen jonkun puhelimen jossain ja sehän on heti saatava omiin käsiin. 
- Kävelen kärryn kanssa ympäriinsä, mutta jalat on vielä kyllä ihan pökkelöt. 
- EI on hassu sana...
- Äiti ei saa ikinä - ikinä - tyhjentää tau täyttää tiskikonetta rauhassa. Never. 
- Kävin kunnolla uimassa ensimmäistä kertaa. 
- Olen paristi saanut jo maistella vähän jätskiä - aika hyvää se on, mutta hitsi kun sitä saa niin vähän ja muut mussuttaa sitä enemmän tai vähemmän koko ajan! 
- Bataattiin tehdyt soseet ovat suosikkejani. En edelleenkään syö paljon mitään sormin, koska kaikki jää pahasti kurkkuun kiinni. 
- Tissi maistuu 1-2 kertaa päivässä hyvin! 
- En ole todellakaan enää niin totinen kuin muutama kuukausi sitten, mutta kyllä mun kunnolliseen naurattamiseen vaaditaan jo vähän hienompia temppuja. Olivia on niissä aika hyvä. 
- Oon melkoinen halimies edelleen <3 

Olen muuttunut ihan tosi paljon viimeisen parin kuukauden aikana. Persoonallisuus on muovautunut ja osaan antaa itsestäni enemmän joka päivä. Vakavuus on väistynyt ja ilo on herkässä minullakin nykyään. Olen yksi täystuho ja eit ei mua paljon pysäyttele, mutta vitsi se on vaan hauskaa. Kaikesta huolimatta olen seuramies ja kaipaan läheisyyttä tosi paljon. Viihtyisin siskon kanssa leikkiessä vaikka tunteja, jos hän vaan malttaisi - meillä on aina niin hauskaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti