TÄYDELLINEN KESÄPÄIVÄ MAALLA

maanantai 17. heinäkuuta 2017Viikonloppu oli muuten ihan mieletön! Kyllä se Pori vaan herää henkiin yhdeksi viikoksi vuodessa eikä mulle turhaan toitotettu "odotappas, kun Porin Jazzit alkaa". Koko viime viikon pyyhälsin lasten kanssa aamusta iltaan keskustassa Suomi Areena -jutuissa, jazzkadulla ja kirjurissa. Viikonloppuna pääsin jopa terassille drinksuille Tuomaksen siskon kanssa ja lauantaina käytiin jazzkadulla syömässä jonka jälkeen mentiin kirjuriin skumppapicnicille. Niin rentoa, ihanaa hulinaa ja hyvä fiilis kaikinpuolin. Mun puolesta jazzit saisivat kestää koko kesän, sen verran karun hiljaista täällä nyt taas on, mutta tulipahan ne koettua ekaa kertaa ikinä ja luulen, että ei jäänyt viimeiseksi kerraksi! Jostain syystä kuvasaldo jäi taas nolliin, oli ihana ihan vaan fiilistellä ja imeä sitä hälinää itselleen varastoon. Onneksi ihana jazzviikko sai arvoisensa päätöksen, kun lähdettiin sunnuntaiksi perheen kanssa landeilemaan oikein kunnolla.

Tiiättekö, kun jotkut päivät vaan ovat täydellisiä. Ei stressiä, kaunis ilma, ei mitään varsinaista tekemistä, iloiset lapset, ihana seura, hyvä ruoka, kaunis maaseutu, mummolafiilis ja onnelliset aikuiset. Eilen meillä oli juuri sellainen päivä Tuomaksen isovanhempien kesäpaikassa. Vaikka olen kaupunki-ihminen henkeen ja vereen niin vitsi, että tollanen peltomaisema, hevoset, jätti isot nurmipihat ja ihanat vanhat tilat saavat mut jotenkin niin onnelliseksi ja onnekkaita ollaankin on tuollainen paikka missä kesäisin käydä! Olivia varsinkin nautti kyllä ihan joka solullaan ja poislähteminen tuntui pahalta. Postauksen kuvat kertovat kyllä kaiken enkä pysty lopettamaan niiden selailua lainkaan. Voisko se kesä, rakkaus, onnellisuus ja hyvä fiilis joka meillä oli eilen pysyä ihan hamaan loppuun asti - niin kovasti sitä haluaisin! Eilinen vaan oli jotenkin niin rehellisen ihana päivä ilman mitään sen suurempaa, sellaset päivät tekee mut tuntemaan ihan mieletöntä kiitollisuuden tunnetta. Se tunne, kun meidän lapset saavat ihania kesämuistoja meillekin niin tärkeissä paikoissa on aika ihana.

Huomenna muuten suunnataan lasten kanssa Turkuun - jeeee! Kannattaa seurailla instastooreja @aijaii, koska sinne päivittyy varmasti eniten Turkujuttua reaaliajassa. Lisää ihania kesämuistoja tulossa meille kaikille varmasti!

2 kommenttia:

 1. Mun kommentit toistaa aina samaa rataa, mutta aietta kun sun kuvistas vaan aina huokuu aivan ihana tunnelma! En tiiä, miten teet erilailla kun muut vai ootko vaan parempi kuvaaja, mutta näitä kuvia vaan selailee hymyhuulilla kerta toisensa jälkeen. Just eikä melkein välittyy se ihanan kesäinen onnentunne. Tulin melkein onnelliseksi vaan näitä kuvia katsomalla!

  Niin ja ootte myös superkaunis perhe, pus ja ihanaa loppukesää! <3

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sait mut just vuodattamaan ämpärillisen kyyneleitä sun kommentilla <3 kiitos ihana Tiia niin paljon sun kauniista sanoista. Tässä supertaitavien ammattilais- ja amatöörikuvaajien keskellä on aina vähän surkee fiilis, kun haluis pystyä muille jakamaan hyvälaatusia, fiilistä täynnä olevia ja kauniita kuvia, mut harvoin siltä tuntuu. Näköjään oon ainakin sulle välittänyt sen ja vitsi miten hyvältä tuntuu!!! <3

   Ihanaa loppukesää sullekkin ja toivottavasti tuut jatkossakin piristään mun postauksien kommenttikenttiä ja mun päiviä! :) sulla on kyllä kultanen sydän, kun otat omasta ajasta aikaa kirjottaakses bloggaajalle näin ihanasti!

   <3

   Poista