YHTÄ HYMYÄ VAAN

keskiviikko 12. heinäkuuta 2017


Vitsi tämä viikko on ihanan viikonlopun jälkeen kohdellut hyvin <3 Kaikki ollaan oltu tosi hyvällä tuulella ja ainakin mun mieliala on ollut todella korkealla ja fiilis on vaan ollut niin onnellinen! Pitkästä aikaa tekeekin mieli vähän kirjata päivän positiivisia ylös, niin nukkumaankin on ihana mennä kivat ajatukset mielessä ja jatkaa samaa rataa toivottavasti koko viikko eteenpäin. 

Tänään mut on saanut hymyilemään ja nauramaan nämä asiat: 

Herääminen turkuystävän vierestä - liian pitkä aika siitä, kun viimeksi nähtiin niin vitsi, että vierailu piristi mieltä!!!

Ihana herkkuaamupala hyvän ystävän seurassa. Aamupalat on muutenkin mun päivien lempparijuttu, mut sitten kun seurakin on vielä 6/5, niin ei voi paremmaksi pistää!

Lämmin ilma ja aurinko! Eihän sitä tässä heinäkuun puolenvälin tienoilla mikään hymyilytä yhtä paljon kun ihana kesäsää. 

Tämän viikon Porimeininki. Ihanaa, kun täällä tapahtuu ja joka paikka tursuaa ihmisiä ja tekemistä sekä katseltavaa riittää ihan joka päivälle. Kuulin jostain, että tämän viikon Pori on Suomen ehdoton pääkaupunki Suomi Areenan ja Jazzien vuoksi ja luulen, että se on totta. 

Samuel. Meidän erittäinkin totinen semikitisijä on ollut ihan mieletöntä seuraa viime aikoina. Nauru on herkässä i h a n koko ajan ja tyyppi viihtyy mukana menossa ihan missä vaan. Hassuttelee, höpöttelee ja hymyilee vaan, ruoka maistuu ja kaikki on kohdallaan, paitsi aamuheräämiset, mutta en kyllä valita!

Grilliruoka on aina syy hymyyn.Varsinkin, kun kyljessä on mansikka-vuohenjuustosalaatti balsamicokastikkeella.

Meidän Porin mummula. Sitä ja Marja-mummua tulee iso iso iso ikävä, kun täältä muutetaan pois. 

Kesän eka(!?!?) jäälatte terassilla - parasta. 

Liikenneruuhka Hallituskadulla noin kello seitsemän aikaan illalla. Oliviakin sanoi: "äiti ompa kivaa, kun on näin paljon ihmisiä joka paikassa." I know!!! 

Tuomaksen huominen vapaapäivä <3 

Olivian sanat, kun höpöteltiin sängyssä ennen nukkumista: "Mulla on kylla paras äiti, ihan täydellinen äiti. Sun kanssa on kyllä niin kivaa aina." Myönnetään, että kävin tirauttamassa onnenkyyneleet vessassa keskustelun jälkeen ja nyt olen vaan yhtä hymyä sydän sykkyrällä. Oon niin onnellinen, että Olivia osaa laittaa tunteensa sanoiksi hyvässä ja pahassa, se on ihana taito! <3

Partsille paistava ila-aurinko ja jazzkadun musiikki, vähän iltapalaa ja joku ohjelma ja ajoissa nukkumaan. Tulee väkisinkin hymy huulille.

Tää kuva. Siis mä kualen!!! Kiitos Danske Bankin pisteelle ja kuvaajalle Suomi Areena hulinoissa. Aika kiva perhepotretti vai mitä? Vähän erilainen tällä kertaa. Olivia oli niin ossina kun sai valita upeen taustan meidän kuvalle. Siis Oliviakin nauro tälle kuvalle katketakseen, en oo kyllä ihan varma et nauroko samoista syistä kun mä, mutta hauskaa oli silti! 


Emmä vaan kestä! :D Kuumailmapallolento kuuluu mun unelmiin ja nythän sitä vähänniinkun ollaan jo askeleen lähempänä sitä, ainakin näin kuvan muodossa! Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin - kauniita unia kaikille! <3

1 kommentti:

  1. Oih, tää aika vuodesta on suorastaan maaginen Porissa! Mitä muistoja tulvahtikaan mieleen.

    VastaaPoista